SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Poolspel Flickor B
vs
Bjärreds Innebandyklubb
Poolspel Flickor BvsBjärreds Innebandyklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 februari, 11:30
Plats:ISLK-hallen, Lund
Samling:11:10, Parkeringen vid Netto, Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Ny poolspelsomgång. Denna gång i den fina ISLK-hallen i Lund. Karta är länkad. Det kan vara lite klurigt med parkering runt hallen så man kan behöva snurra runt lite.

Samling kl 11:10 på parkeringen vid Netto i Bjärred.

Våra matcher:
- 12:30 Hofterups IBF F07-08
- 13:30 IBK Lund F08/09-2

Vi är färdigspelade ca 14:15, så tjejerna är hemma strax innan kl 15.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt något bra mellanmål att fylla på energidepåerna med under eftermiddagen (dvs ej godis och läsk).

Vi försöker samåka till Lund. Skriv i kommentar om ni tänkt köra och hur många spelare ni tar inkl eget barn, så att vi ser att vi får ihop bilar.
Poolspel i Lund
2020-02-03 14:20
Efter en veckas upphehåll var det återigen dax för poolspel. Det bjöds som vanligt på fint spel och bra kämpatakter, en comeback och en bejublad målvaktsdebut!
I denna omgången mötte vi Hofterup och Lund. Eftersom det bara var tre lag som möttes i denna omgång blev det lite längre speltid. Vi var dessutom 11 stycken vilket gjorde att vi hade en målvakt och två femmor i matcherna. Mycket speltid och bra matchträning med andra ord. Ella J gjorde comeback i laget och fick dessutom göra mål. Grattis! Eftersom Anna inte var med fick fler prova på att stå. Olivia tog matchen mot Hofterup och i matchen mot Lund delade Elin och Elise på uppgiften. Alla löste det galant. Lite extra guldstjärna till Elise som provade för första gången och höll nollan mot Lund, ett tekniskt duktigt lag som kom till flera bra avlsut men fönekades att näta tack vare flera svettiga räddningar av Elise.

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner