SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

IBK Landskrona F08
1 - 3
Bjärreds IBK F06/08-2
IBK Landskrona F081 - 3Bjärreds IBK F06/08-2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 oktober, 15:30
Plats:Landskrona Idrottshall
Serie:Pantamera Flickor D   Tabell >>
Samling:14:00, Parkeringen vid Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Premiärmatch i Flickor D-serien, den lite lättare serien vi är med i. VI möter Landskrona borta.

Spelplats: Landskrona Idrottshall
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska. Pga av Corona byter vi om och duschar hemma.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 15:30 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred strax efter kl 17.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Bortaseger i Flickor D-premiären
2020-10-10 21:13
Idag hade vi premiär i Flickor D, borta mot Landskrona F08. Det blev en jämn och välspelad match där vi till slut kunde ta hem tre sköna poäng efter seger med 1 - 3.
Helgens andra match och den här gången i Flickor D mot Landskrona F08, ett lag som vi mötte en gång i poolspelet förra säsongen. Precis som i gårdagens match pressade vi på och hade det mesta av spelet. Det är lite lägre intensitet i i D-serien så nu fick vi lite mer tid på oss med bollen.  Vi fick se flera fina passningar och skapade flera skapliga lägen, men det var lite svårt att få in bollen. Till slut fick Ellen H in bollen till ledning 1-0. 
Andra perioden fortsatte likadant. Vi hade det mesta av spelet och Landskrona stack upp på några giftiga kontringar men missade, eller så räddade Anna i målet. Det finns fortfarande förbättringspotential i försvarspelet på egen planhalva och i anfallen blev det blev lite "grötigt" emellanåt. Det gjorde att det blev svårt att få in bollen, men vi fick i alla fall in ett mål genom Linn och hade 0-2 efter andra.
I tredje bytte vi målvakt och Ella J provade att stå i en match för första gången. Ingen lätt uppgift att kliva in ouppvärmd mitt i matchen, men det gick hur bra som helst. Säkert agerande och grymma utkast. Landskrona reducerade till 1-2 på ett litet misstag i början av tredje och det blev lite nerv i matchen. Båda lagen hade varsitt stolpskott men till slut kom Linnea fri och kunde avgöra matchen med ett säkert avslut till 1-3. En rättvis och välförtjänt seger som tjejerna kämpade sig till.

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner