Svara på kallelsen snarast så att vi kan kalla in fler spelsugna om någon inte kan.

Om man vill går det bra att duscha och byta om efter matchen.

Matchen startar kl 13:00 och tar ca en timme.

Vi behöver 3-4 matchfunktionärer för att kunna genomföra matchen:
- Vi behöver minst två personer till sekretariatet. En som sköter matchklocka, en som för protokoll samt gärna ytterligare en som sköter musiken (och kanske t.o.m. agerar speaker)
- Vi behöver en som filmar och sänder matchen via innebandyappen.

Skriv en kommentar när du svarar på kallelsen vad du kan hjälpa till.
Lönsboda hemma
2021-10-17 23:35

Andra omgången i flickor B. Trots en bra och jämn första period rann siffrorna iväg i andra och det blev en klar förlust med 1-8 mot Lönsboda hemma.

Vi inledde första perioden bra och tycker själva att vi hade det bättre spelet och ledde "på poäng" men på resultattavland stode det 1-2 till Lönsboda. Lönsbodas taktik var att ha en spelare upp på topp som "låg och fiskade" på långbollar från backarna. För det mesta kunde vi bryta, men vid några tillfällen tappade vi bollen och tyvärr hade de en duktig toppforward som vann man-man-duellerna och kunde skapa klara skottlägen vilket gjorde att det i andra perioden rann iväg med 4 mål under första halvan av perioden. I tredje blev det ett par mål till genom långbollar på deras nr 5 som vände bort våra spelare och satte bollen med ett säkert skott.

Inte mycket att säga om, men lite surt kändes det ändå. Vi hade det bättre spelet tycker vi, men vi lyckades inte komma till chanser och när det rann iväg i målprotokollet knöt det sig lite. VI får jobba på att stänga bort anfallarna och till nästa gång ska vi snurra upp deras backar som är väldigt stora, men inte så rörliga.