SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Häljarps SK F08
1 - 4
Bjärreds IBK F06/08-2
Häljarps SK F081 - 4Bjärreds IBK F06/08-2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 november, 16:00
Plats:Häljarps Idrottshall
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:14:40, Parkeringen vid Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor C-serien mot Häljarp.

Svara på kallelsen snarast så att vi kan kalla in fler spelsugna om någon inte kan.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 14:40

Spelplats: Häljarps Idrottshall
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 16 och tar ca en timme.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Trupp:Amanda Kempe
Elin Assarsson
Elin Högberg
Elin Sätmark
Elise Kamph
Ellen Hedin
Ellen Löfgren
Ellen Von Platen
Josefine Sätmark
Linnea Liljedahl
Lisen Olander
Matilda Malmback
Olivia Nordgren
Rut Ylipää Abrahamsson
Bortaseger mot Häljarp
2021-11-13 21:18

Bortamatch i Flickor-C mot Häljarp F08 som vi mötte i våras i en träningsmatch. Den gången blev det förlust, men nu fick vi revansch. För dagen hade vi även Elin A i mål som gjorde sin första match med laget och första match som målvakt. Vilken succedebut det blev!!!

Vi bestämde oss för att pressa högt idag och det gav result tidigt i matchen. Efter bara några minuter pressar Amanda Häljarps backar bakom mål, tar bollen och spelar fram Ellen vP framför mål, som trycker in ett ledningsmål. Första 10 minuterna av matchen äger vi spelet och vi blir nästan lite oroliga för att Elin ska somna i målet. Efter ett tag kommer Häljarp upp i banan och det blir jämnare spel. Med knappa 30 sek kvar får de en spelare frispelad i straffområdet. Elin är chanslös på direktskottet och Häljarp kvitterar. Vi ger inte upp utan kämpar på till slutet och med bara 7 sek kvar av perioden tar vi ledningen igen genom firma "Amanda-vP". Återigen Amanda som pressar, tar bollen och spelar fram Ellen vP.

 

I andra perioden blir det ganska jämnt spel men det känns ändå som vi har hyfsat koll på läget. Mot slutet är Rut påpassligt framme i en lite stökig situation framför mål och kan utöka ledningen  till 3-1.

 

I tredje perioden blir vi lite försiktiga i egen zon och Häljarp har ett par bra lägen. Elin A gör ett par riktigt grymma räddningar, bl.a. på ett friläge mitt framför mål. Det smäller i både målramen och målvaktshjälmen men Elin storspelar och lyckas freda målet med modigt och reslut agerande. Vi har också ett par fina lägen med ribbskott av Linnea och skott tätt utanför av flera andra samt ett numerärt överläge. Ellen vP testar "köksvägen" men bollen rullar precis utanför längs mållinjen. Till slut lägger Elise en fin pass in till Elin S som kommer i mitten och skjuter ett lite lurigt, studsande skott som Häljarps målvakt tappar in. 4-1 och vi kan spela av resten av matchen. Skönt med revansch och ytterligare en seger. Nu har vi 2 vinster och 2 förluster i C-serien.


<< Tillbaka