SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Bjärreds IBK F06/08-1
2 - 5
FC Helsingborg F06/07
Bjärreds IBK F06/08-12 - 5FC Helsingborg F06/07

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 mars, 17:45
Plats:Bjärehovhallen
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:16:45, Bjärehovshallen
Aktivitetsinfo: Hemmamatch i Flickor B-serien mot FC Helsingborg.

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Bjärehovshallen kl 16:45.
Sekretariat: Ellen vP + Ellen H

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 17:45 och tar ca en timme.
FC Helsingborg hemma
2022-03-06 20:57

Returmöte mot FCH som är ett av topplagen i serien. Ändå kände vi att om vi bara presterar på topp har vi chans. Tyvärr höll det inte hela vägen. FCH var snäppet bättre och det blev förlust med 2-5.

I höstas mötte vi FCH på höstlovet när många var borta och vi fick knappt ihop tillräckligt många för att kunna spela. Nu hade vi ordinarie lag och var inställda på att ge dem en ordentlig match. Vi började bra och spelade jämnt. FCH tog dock tidigt ledningen efter en bra individuell prestation där en av deras spelare bröt sig in framför mål och satte bollen otagbart för Anna. Vi fortsatte spela på och skapade bra lägen och till slut tryckte vi in en kvittering när Linn spelade in till Ellen Löfgren framför mål.

 

Tidigt i andra fick vi tillfälle att spela numerärt överläge. Tyvärr låste sig spelet helt. Direkt på tekningen blev det lite missförstånd så att en FCH-spelare kom fri och kunde göra 1-2. Sen blev det väldigt krampaktigt spel och vi skapade egentligen inget alls. En stund senare tar vi ett byte när FCH har frislag så de kan spela fram till en av sina bästa spelare som är helt ren framför mål och 1-3  är ett faktum. En jobbig sekvens, men vi kom tillbaka in i matchen igen och innan perioden var slut kunde vi reducera när Ellen vP petade in bollen under målvaktens ben.

 

I början av tredje utökade FCH ledningen på ett snyggt skott. Vi kämpade vidare men idag hade vi inte riktigt marginalerna med oss. Det var friläge där vi inte riktigt fick tag i bollen i tid, stolpskott eller skott precis utanför i bra lägen. I slutminuterna åkte vi på en utvisning som kändes väldigt billig och på det efterföljande numerära underläget blev det stökigt framför mål och tyvärr studsade bollen in.

 

Sammanfattningsvis gör vi över lag en bra match där vi till större delen spelar jämnt mot ett mycket bra motstånd. Vi har en dipp i andra och ett misstag som FCH utnyttjar, och det har vi inte råd med mot ett så bra lag. Synd, för i övrigt spelar vi bra försvarsspel. Framåt skapar vi många bra chanser, men vi har inte riktigt den effektivitet som behövs idag för att kunna komma ikapp. Vi tar med oss de positiva delarna och laddar om för den avslutande matchen i serien mot Häljarp F06.


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner