Aktivitetsinfo: Seriematch i Flickor E Röd nivå mot Åstorp/Kvidinge.

Kom laddade och klara, med matchkläder, klubba, skor, glasögon och vattenflaska.

Örhängen tar man helst ur och lämnar hemma så slipper vi tejpa eller riskera otäcka skador.

Vi behöver två personer till sekretariatet. Skriv en kommentar när du svarar på kallelsen om du kan sitta.

Det är innebandymatch innan (P07) och efter (P06), så vi kommer inte behöva bygga/riva sarg m.m.
Hemmavinst mot Åstorp
2019-11-10 18:46
Tredje omgången i serien blev en spännande match mot Åstorp/Kvidinge. Tjejerna gjorde ytterligare en kanonmatch. Med ett högt, stabilt försvar och fint anfallsspel kunde vi till slut vinna välförtjänt med 2-0.
Tredje omgången i serien och hemmamatch mot Åstorp/Kvidinge. En match vi förväntade oss skulle bli jämn. "Anfall är bästa försvar", så i taktiksnacket innan kom vi överens om att vi skulle pressa på högt redan från början. Taktiken fungerade mycket bra och vi höll spelet mestadels på Å/K:s planhalva. När vi hade bollen spelade vi mycket fint och vaskade fram flera riktigt bra målchanser. Å/Ks målvakt spelade dock bra och vi missade lite i avsluten, så efter 2 perioder stod det ändå 0-0.

Även om det var spelmässigt jämnt kände vi att vi hade övertaget. I periodpauserna fanns inte mycket att justera; bara att fortsätta på samma sätt och kämpa, spela och skjuta så borde målen komma. Direkt i tredje perioden fick Elin äntligen utdelning  och kunde sätta 1-0. I 12:e minuten satte Lisen 2-0 och vi kunde avsluta matchen kontrollerat. Riktigt roligt att se tjejerna spela så fint och att vi lyckades med lite taktik. Åstorp spelade bra och hade ett par spelare som var mycket skicklig individuellt, men innebandy är ett lagspel och våra tjejer försvarade sig bra och kunde "plocka ner" dem på ett bra sätt. Åstorp skapade inte många vassa chanser och kom det igenom något skott var Anna säkerheten själv i målet.

Vi tackar tjejerna för en bra och spännande match. Nu laddar vi om till nästa helg då vi ska möta serietvåan Malmhaug borta i Malmö.