Åstorp/Kvidinge IBS F071 - 6Bjärreds IBK F06-08

Samling:11:45, Parkeringen vid Netto, Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Dax för match igen. Denna gång mot Åstorp/Kvidinge borta i Åstorp.

Spelplats: Åstorps Sporthall, Trädgårdsgatan 1, Åstorp. Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska. En banan eller annat mellanmål att fylla på energidepåerna innan och/eller efter match är också bra att ha med.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 13:30 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred ca kl 15:30.

Vi försöker samåka - bra för miljön och trevligast för alla. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Stark laginsats i Åstorp
2020-02-01 15:55
Stark laginsats gav seger med 6-1 mot Åstorp på bortaplan.
Det märks att vi kommit in i februari, för det blev ett par sena avhopp pga sjukdomar och en skada idag. Tur vi har en rätt stor trupp som gör att vi kan hantera frånfällen utan problem. 12 friska, spelsugna tjejer åkte upp till Åstorp för bortamatch mot Åstorp/Kvidinge. Det började med coolt inspring innan match. Första perioden kontrollerade vi bra med säkert försvar och flera fina chanser som gav 2-0 i paus.  I andra tappade vi försvarsspelet lite och det blev lite lite mer chanser till Åstorp. 1-1 i perioden efter mål av Åstorp på en otagbar retur och mål igen av Linn. I tredje perioden hittade vi tillbaka till vårt stabila försvar och kunde kontrollera spelet igen. Amanda och Linn satte två snabba och i slutsekunden petade Elin in ytterligare en balja till slutresultatet 6-1. Anna var som vanligt säkerheten själv i målet och räddade de skott som Åstorp fick igenom. Fantastiskt bra kämpat hela matchen av alla som spelade tufft men schysst hela vägen "in i kaklet".