Snart börjar serien, se upp för Bjärred!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F04/05

Bjärreds IBK F04/05 Gul
7 - 2
Skurups IBK F04-06
Bjärreds IBK F04/05 Gul7 - 2Skurups IBK F04-06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 februari, 09:30
Plats:Bjärehovshallen
Serie:Pantamera Flickor CD (F04/05) Svår Norra   Tabell >>
Samling:08:30
Hemmaseger mot Skurup
2019-02-04 16:48

Hemmamatch mot Skurup är alltid roligt, Skurup spelar en öppen och juste innebandy. Förr har Bjärred både förlorat mot Skurup men även vunnit stort.

Efter Gothia har vi tränat mycket på uppspel och att komma rätt mellan backar och forwards. Tillsammans med att vi vill bredda spelet gör att vi skapar ytor utan att klumpa ihop spelet i mitten av planen. I denna match funkade detta riktigt bra. Bjärred tog tidigt tag i taktpinnen och skapade chanser men Skurup hade en bra målvakt och det dröjde till minut 9 innan Alex kunde göra dagens första mål. Skurup var dock inte ofarliga och bara sekunder senare i en tilltrasslad situation framför mål kom kvitteringen.  Ellen köpte nyligen ny klubba och den gjorde susen, 2-1 krutande hon in i nättaket några minuter senare.

Spelet var jämnt även om Bjärred hade mer boll men i slutet på period 2 hände nånting, Ellen och Alex slog till igen, och plötsligt 5-1 till Bjärred. Tredje perioden fortsatte som innan med dominans från Bjärred, och Alex och Ellen fortsatte att göra mål. På slutet lyckades Skurup göra mål köksvägen och hyfsade siffrorna till 7-2 men Bjärreds seger var aldrig riktigt hotad.

Idag visade tjejerna vilken skillnad det gör när man tränar på rätt saker och sen gör detta på matcherna. Skurup är egentligen inget dåligt lag men idag var Bjärred några storlekar för stora, framförallt hade tjejerna en mycket tydligare ide hur de ville spela och utan en duktig målvakt i Skurup hade det kunnat bli ännu fler mål. Nästa match blir Åstorp, laget som ligger precis över Bjärred i tabellen.


<< Tillbaka