Serie:Skånemästerskapen Herrar Grupp 3   Tabell >>
Samling:13:45
Obesegrade i Skånemästerskapet
2020-09-18 10:48
I sista matchen i DM stod Genarp för motståndet på bortaplan. Genarp har som Bjärred en del unga killar, kompletterat med några äldre spelare med tyngd. Genarp chockade Bjärred med att göra två mål de första fem minuterna, innan Bjärred fick fart på fötterna och började spela ut.
I mitten på första får Genarp en utvisning som Bjärred utnyttjar och lite senare håller sig William framme igen och gör sitt andra, 2-2 efter första.

Genarps tunga spelare fortsätter att ta utvisningar som Bjärred utnyttjar, William gör sitt tredje och Kozan gör ett fjärde så Bjärred får ett ordentligt grepp om matchen.
Men Genarp har ett fantastiskt hjärta och ger inte upp. 3-4 kommer i mitten av sista perioden och Genarp ser en möjlighet men de tar ytterligare utvisning och Bjärred är effektiva igen, och gör sitt tredje mål i powerplay och matchen är stängd. Genarp gör allt framåt på slutet och även om Bjärred får några utvisningar när man försvarar sig förmår inte Genarp att utnyttja dessa.

Bjärred går genom gruppspelet i Skånemästerskapet obesegrade och får därför i nästa omgång möta vinnaren i grupp 4 som blev Eslöv. Vinst även där så väntar Tobbe Tjörnestams Malmö FBC.