Tuff match mot Röke
2020-10-19 18:10

Fler bilder (+38) >>
Efter att ha startat säsongen med sju raka segrar gick Bjärred på grund ordentligt mot Röke. Hässleholmlaget Röke var lite av favoriter att vinna serien, de har värvat friskt från högre divisioner men de har i början av serien startat svagt men nu verkar de ha fått upp farten.

Matchen började bra med ett kanonskott av Johan Bruce i krysset. Efter en tilltrasslad situation framför mål kvitterar Röke och får senare en straff som de Zorrar in, innan Filip Hedin gör ett av sina patenterade mål med skott från halva. Perioden slutar 2-4 och matchen är jämn.

I andra perioden låter Bjärred Röke göra lite vad de vill. Dåliga uppspel, bolltapp i farliga situationer och missade markeringar och lite utvisningar gör att Röke springer ifrån helt. Rökes ålderman Jimmy M gör 5 poäng på en period, och Bjärred går på alla hans rutinerade tricks.

I pausen är tränare Oskar inte nådig mot sina spelare, så här utspelade har vi inte varit på flera år och i den sista perioden gäller det att visa respekt mot klubben och laget. Bjärred får slita i sista perioden och drabbas av flera utvisningar men lyckas spela 1-1 i sista perioden.

Alla säsonger kommer ett bottennapp, vi hoppas att detta var årets och ser fram emot att ta revansch redan på fredag då vi möter Lomma borta.