SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
Herr A

Bjärreds IBK A
1 - 5
Malmhaug IBF A
Bjärreds IBK A1 - 5Malmhaug IBF A

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 oktober, 17:00
Plats:Bjärehovhallen
Serie:Herrar Div 2 Skåne   Tabell >>
Samling:16:00
Tuff match mot ett stabilt Malmhaug.
2021-10-05 22:56

Fler bilder (+39) >>

Malmhaug kom till Bjärred med ett rutinerat lag där många har bakgrund både i Allsvenskan och div 1. Bjärred hade dock förhoppningar om att vårt unga snabba lag skulle kunna rubba det äldre laget från Malmö, speciellt efter förra helgens fina spel mot Eslöv.

 

Bjärred tog också ledningen genom Filip Lindqvist men Malmhaug kvitterade och tog sen ledningen genom två skott utifrån, där vi låter rutinerade Malmöspelare båga in och trycka till. 

Matchen fortsätter med ett ganska defensivt spel från Malmhaug där de gör det svårt för Bjärred att komma till avslut och de få avslut räddar den duktige målvakten. I mitten på andra kontrar Malmhaug effektivt och har lite flytbochngör tre snabba mål på nästan lika många minuter innan Bjärred tar en timeout och får stopp på Malmhaug kontringar. Bjärred får göra lite ändringar då både Jacob, Tim och Felix skadar sig. Värst för Felix som får riktigt ont när han stukar foten vid en närkamp vid sargen. Schysst av Malmhaug målvakt att påkalla domaren när han ser hur ont Felix har. 

Bjärredbkom ut till den tredje perioden med ambitionen att gå ifatt men med skadade spelare, dåligt flyt och ett defensivt starkt Malmhaug med en målvakt med flyt blir det svårt. Bjärred surrar på bra och skapar en del chanser som kanske borde gett några mål men Malmhaug är stabila bakåt och det blir inga mål i sista perioden. 

Rättvis seger för Malmhaug som kommer att bli ett topplag i år. Bjärred behöver göra bättre matcher och ha lite flyt för att störa Malmhaug, och framförallt hitta nycklarna för att låsa upp deras tunga defensiv. 

 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 17/3 15:00
4 - 5  
Sön 10/3 19:00
9 - 4  
Fre 1/3 20:00
7 - 6  
Lör 17/2 15:15
5 - 7  
Sön 11/2 19:00
12 - 5  
Tor 8/2 20:00
9 - 1  
 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner