Serie:Herrar Div 2 Skåne   Tabell >>
Samling:17:00
Bjärred - Höllviken 9-5
2019-01-28 17:11
När publiken kom till hallen frågade en av klubbens knattespelare, "är det detta laget som spelar i allsvenskan?" Han tänkte på Höllvikens andra lag som var här och som spelar i SSL. Den gången vann Höllviken klart, nu var det en jämnare match. Bjärred kom till start med tre hela femmor mot Höllvikens två men saknade bla vår målkung Gustav, dags för andra spelare att stiga fram och det gjorde de, främst Arvid Nilsson, som slog in det första målet 6.14 och sen fortsatte med två mål till senare. Några sekunder efter Arvids mål var det Ludde som satte upp bollen i nättaket från sidan. Två noll och Bjärred dominerade matchen men Höllviken kom tillbaka och reducerade.

I början av andra fick Bjärred straff men Isak satte den tyvärr i stolpen så istället för 3-1 fick Höllvikens bästa spelare, Julian Nihlen möjlighet att kvittera och det missar han inte. Höllviken tog även ledningen genom sitt nyförvärv från Lomma, unge Wiggo. Men sen kändes det som om Höllvikens ork tog slut och Bjärred tog över initiativet. Arvid och Henke såg till att Bjärred gick till periodvila med 5-4 ledning.

I sista perioden backade Höllviken och det är svårt att vinna matcher från bakplan och Bjärred kunde steg för steg mala ner ett trött Höllviken. Fyra mål blev det i sista, där Erik som är tillbaka efter långvarig skada kunde sätta 9-5 i tom kasse.