Serie:Skånemästerskapen Herrar Grupp 1   Tabell >>
Samling:19:30
Skånemästerskapet 8-3 mot Örkelljunga
2018-09-13 13:00
Andra matchen i Skånemästerskapet. Efter första förlusten mot Osby var det ett helt annat spel mot Örkelljunga. Två linor seniorer och en juniorlina mötte upp ett ganska ungt Örkelljunga.
Rutinen och farten var tydlig mellan lagen, Bjärred är ett stabilt div 2 lag medan Örkelljunga spelar i div 3.  Redan tidigt i matchen tog Bjärred befälet och i slutet av period 1 stod det 4-0. I andra perioden hade Ö-a lärt sig lite och backade hem något för att inte släppa upp Bjärred så lätt. En jämn period och efter 2 mål var stod det 6-2 inför sista perioden. Ö-a stack upp men Bjärred hade hela tiden kontroll på matchen och det slutar med en komfortabel seger med 8-3.  Nästa match i Skånemästerskapet blir Helsingborg den 20 September. Av målgörarna vill vi lyfta fram Tobbe som gör sitt första mål i H2 samt Ludde och Isak som gör två var.