Snart börjar serien, se upp för Bjärred!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
Herr A

Bjärreds IBK H2
4 - 6
Willands IBK H2
Bjärreds IBK H24 - 6Willands IBK H2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 september, 19:00
Plats:Bjärehovshallen
Serie:Herrar Div 2 Skåne   Tabell >>
Samling:18:00
Seriepremiär: Willands
2019-10-03 11:29

Det blir ett kort referat eftersom matchbilden var samma hela matchen. Willands är ett lag av den gamla sorten, och då menar jag inte det faktum att många av spelarna är en bit över 30. Det finns mycket rutin i Willands och detta använder man när man spelar ett väldigt lågt spel och satsar på ett fåtal kontringar. I kombination med det låga försvaret har man en mycket stor och duktig målvakt.

Matchbilden blev därefter, det såg nästan ut som om Bjärred spelade powerplay hela matchen, Willands bildade en lågt stående box och Bjärreds gula spelare surrade som getingar runt, runt utan att egentligen blir särskilt farliga.

Willands stack upp ibland, och när de väl fick chansen så var de kliniska i sina avslut, rutinerade Zoltan och Jimmy låg bakom 5 av 6 mål från Willands. Bjärred hade övertag i skott i alla perioder och hade enormt bollinnehav men hade väldigt svårt att komma till bra chanser, skotten gick antingen utanför eller täcktes av Willand och när de ibland kom igenom gjorde målvakten i Willands en kanonmatch.

Det blir träningar mot lågt stående lag en tid framöver, det kanske inte är så roligt att spela mot eller för publiken att titta på, men Willands visar att det kan vara effektivt. Slutresultatet 4-6 speglar kanske iunte matchen, men det speglar Willands effektivitet.


<< Tillbaka