Snart börjar serien, se upp för Bjärred!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
Herr A

Bjärreds IBK
16 - 3
Hjärnarps IBK
Bjärreds IBK16 - 3Hjärnarps IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 28 augusti, 20:00
Plats:Bjärehovshallen
Serie:Skånemästerskapen Herrar Grupp 4   Tabell >>
Samling:19:00
Säsongen är igång Skånemästerskap match 1
2019-09-03 10:58

Fler bilder (+4) >>
Årets första match på en av årets varmaste dagar. Till Bjärehovhallen kom Hjärnarp, ett div 4 lag från norra Skåne lag som vi aldrig mött förut. 

I Bjärred gjorde fyra spelare debut, även om tre av spelarna varit i Bjärred tidigare. Helt ny är Filip Lindqvist, tidigare Höllviken, och de tre andra debutanterna var Kalle Léger, Simon Svensson och Kalle Bergentz. Bjärred ställde som vanligt upp med ett ungt lag med många juniorer. Bjärred hade faktiskt en hel kedja spelare som var mer än 20 år yngre än Hjärnarps äldsta spelare. 

Spelet då, jo Bjärred började i en hög hastighet och spräckte nollan redan efter en minut. Efter första perioden ledde Bjärred med 7-0 och dominerade fullständigt. Värmen, truppens storlek och ålder spelade roll i denna första match i Skånemästerskapet. Hjärnarp tilläts sticka upp och hade några vassa chanser och en varm men skicklig målvakt. Slutsiffrorna skrevs till 16-3 denna varma kväll. Både Kalle L och Filip hamnade i målprotokollet. Nästa match i SkM är mot Lönsboda hemma. 
 

<< Tillbaka