Passar först och skjuter sen
Herr A

Förlust i tight match mot Malmhaug
2015-09-06 20:09
Söndagen den 6 September spelade A-laget match i Skånemästerskapet mot Malmhaug KFUM från Malmö. Malmhaug spelar i div 1. Matchen började i ett fantastiskt tempo med tight och tufft spel från båda lagen. Bjärred gjorde första målet och sen följdes lagen åt i två perioder till ställningen 3-3. I sista perioden gick Malmö ifrån till 5-3 och det märktes att Malmö spelade med fler spelare för tempot gick ner och Bjärred hade lite svårt att trycka på men med list och skicklighet fick Bjärred in en reducering och tryckte sen på frenetiskt för en kvittering men Malmhaug kunde med blotta förskräckelsen hålla undan till slutsignalen ljöd. Lovande spel från Bjärred ser positivt ut för serien som startar snart.