Sommar och sol, nu skjuter vi dragskott i hagen!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Seger i första matchen för H4
2018-10-07 21:22
Skurups IBK H4 – Bjärreds IBK H4 5-10
 
Söndagen den 7 oktober 2018 skrivs in i historieböckerna, som dagen då Bjärreds IBK H4 seriedebuterar i innebandyns division 4. En 18 man stark och förväntansfull trupp begav sig till Rydsgårds Arena för att möta Skurups IBK H4. Matchen inleddes på ett lysande sätt från ett peppat Bjärred, tyvärr var dock motståndet, inledningsvis, mer klinisk i avsluten. Efter total Bjärreds-dominans i första periodens inledningsminuter sprätte Skurup in 1-0. Men Bjärred lät sig inte nedslås utan kämpade sig tillbaka in i matchen. Första periodens siffror skrevs till 2-2.
 
I andra är det ett nytt Bjärred som går ut på banan. Passningar, löpningar och framförallt skotten sitter! Ett par (för Bjärred) tacksamma utvisningar innebär att Bjärreds power play får visa upp sin bästa sida och andra perioden avslutas med en betryggande 2-6-ledning.
 
I tredje behåller Bjärred farten, tempot och initiativet i matchen. Tyvärr rycks matchen till viss del i sönder av mycket avblåsningar och utvisningar. Trots detta lyckas Bjärred hitta nätet ytterligare fyra gånger och vi skriver slutresultatet till 5-10.

Felix Blom bästa målskytt med 3 kassar, men annars fördelades målen över flera spelare.
 
Vi tackar Skurup för ett bra välkomnande och en trevlig match. Nästa söndag tar vi emot Svedala i Bjärehovhallen, en match ni inte vill missa!
 
På återseende!

Nyhetsarkiv
Obesegrade2018-10-16 11:57