Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

H4 finns inte längre, välkomna H3
2019-04-28 11:53
Inför säsongen 2018/2019 drog Bjärreds IBK igång ett lag i division 4. I laget spelar killar som alla har spelat i Bjärred förr men av olika anledningar haft uppehåll eller inte kunnat satsa på innebandyn fullt ut. Men de ville alla fortsätta spela och under Max och Håkan hittade de detta sätt att fortsätta spela. Säsongen har varit mycket framgångsrik. Första säsongen för det glada gänget blev lång, först serie, sen kval och till slut playoff. 21 matcher och med bara tre förluster gör att detta lag redan sin första säsong lämnar division 4 för att ta sig upp i division 3, sist här genom att slå ut Simrishamn med 2-0 i matcher i playoff. 

Mycket starkt jobbat av alla spelare men självklart också av Håkan som assisterat från båset och även gjort någon match i målet och Max som både på träningar och under matcherna håller koll på detta lag från sin backplats.Många spelare har utmärkt sig, men om vi skall nämna något får det bli William Folkesson som under säsongen serverat sina medspelare med 32 målgivande passningar, klart flest i hela serien.

Nu blir det nedvarvning, kanske nån sommarträning på beachen och sen blir det division 3 till hösten, där vi ser fram emot derby mot bla Lomma FBC.Nyhetsarkiv
H3 möter Island2019-09-11 10:09
Obesegrade2018-10-16 11:57