SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Spelarutveckling i Skåne

Syftet med Skånes Innebandyförbunds Spelarutveckling är att utbilda och utveckla våra spelare på röd nivå 13-16 år. Spelarutvecklingen är öppen för ALLA licensierade spelare i skånska föreningar 

 

Lär mer on spelarutvecklingen på nedan länk

 

Spelarutveckling i Skånes Innebandyförbund

Utvecklingsmodell
Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU) ligger till grund för utbildningsstrukturen för våra barn- och ungdomsledare. Utbildningen bygger på att utbilda sig för den nivå du är tränare på enligt följande färgskala:

6-9 år - Grön 

9-12 år - Blå 
12-16 år - Röd 
16 år och uppåt - Brun, Svart/Guld

Från och med säsongen 2015/16 kommer det att finnas ett ledarkrav på ungdomsnivå där varje lag ska ha en utbildad tränare till varje match. För att räknas som utbildad tränare gäller Grundutbildning eller någon av fördjupningsutbildningar på grön, blå och röd nivå. Utbildningen är giltig i 3 år från kursdatum, när en fördjupningsutbildning genomförs gäller 3 år från det nya kursdatumet.

Läs mer om utvecklingsmodellen här


Teknikmärket

Svenska Innebandyförbundet har arbetat fram ett teknikmärke. Teknikmärket ska ge barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin teknik även utanför de vanliga träaningspassen med laget. Man kan träna på teknikmärket i stort sätt var som helst. Det enda som behövs är klubba och boll och lite fantasi. De flesta övningar kan göras ensam. Med teknikmärket tävlar man mot sig själv. Teknikmärket hjälper dig att träna ­ bollbehandling ­ dribblingar ­ skott ­ passningar. Teknikmärket finns i tre nivåer.


Teknikmärke GRÖN


Teknikmärke BLÅ


Teknikmärke RÖD

 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner