Sommarlov, då kör vi fys på stranden...
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
Kom och testa innebandy - Pojkar 11

Bjärreds innebandyklubb har idag 14 olika lag, från knattar till seniorer, och nu startar vi ett nytt lag för killar födda 2011.

 

Innebandy är Sveriges näst största sport sett till utövare och det är den för att det är roligt, snabbt, billigt och för alla. I Bjärreds IBK har vi en härlig gemenskap och det är lätt att börja, gympakläder och en enkel klubba är allt som behövs. Behöver ni låna klubba de första gångerna går det bra.

 

Nu till hösten (2018) drar träningen igång på riktigt med träning varje vecka. Alla är välkomna, det kostar ingenting att prova på.

 

Alla som har varit med på provträningarna i vår och våra innebandyläger under sommaren kommer att bli kallade till träningarna.

 

Klubben kommer i starten stödja träningarna men ser på sikt att föräldrar till spelarna tar över som tränare och ledare för laget.

 

Vill ni veta mer om vår klubb och vår verksamhet besök vår hemsida, www.bibk.se.

 

Nu börjar vi P11
2018-08-10 11:10
Detta brev har skickats ut till alla spelare som anmält sig, har ni inte fått detta ta kontakta med klubben.

Hej alla innebandyspelare.
 
Välkomna till er första säsong i Bjärreds Innebandyklubb. Vi skickar detta brevet till alla som har varit och testat på innebandy i våras eller varit på våra sommarläger, men har ni fler kompisar som vill börja på innebandy är de också välkomna.
 
Bjärreds IBK är en klubb med många lag, från knattar till seniorlag, totalt är vi 17 olika lag, och ert nya lag kallar vi P11. När vi spelar matcher har vi gula tröjor men när man tränar så kan man ha vad som helst, vilka skor, shorts och tröjas som helst går bra.
 
Pojkar 11 kommer att träna på Rutsborgshallen på söndagar klockan 9.00-10.00. Första träningen är den 2 September och sen tränar vi en gång i veckan. När det längre fram blir dags för matcher spelas dessa i Bjärehovshallen.
 
Träningen kommer att bedrivas av föräldrar kring laget med stöttning och utbildning från klubben. Vi har några som redan anmält intresse av att delta i ledargruppen men fler är välkomna och behövs.
 
Som medlem i Bjärreds IBK har man rabatter hos Innebandyesset i Malmö men innebandyklubbor i lämplig storlek kan köpas i de flesta sportaffärer. Klubben rekommenderar också glasögon till alla spelare under 15 år, för att undvika skador.
 
 Bjärreds IBK följer Svenska Innebandyförbundets utvecklingsmodell och ser innebandy i ung ålder framförallt som en rolig lek. Vill ni veta mer om hur vi tänker så skickar vi med en kort intro till “Innebandy för barn”. Vill ni hellre se filmen som beskriver samma sak hittar ni den här:
 
 
 
Klubben har en hemsida där ni kan hitta den mesta informationen ni behöver, www.bibk.se , vi kommer också skapa en egen sida för P11 där ledare kan lägga upp information, bilder mm. Vill ni komma i kontakt med klubben finns all info på hemsidan. Självklart finns vi även på Facebook, Instragram mm. Klubben kommer att skicka er en separat faktura, dels en medlemsavgift som är samma för alla, och sen en träningsavgift baserad på ålder. Klubben siktar på att hålla låga avgifter och det åstadkommer vi genom föräldraengagemang och sponsorer.
 
 Ni är alla hjärtligt välkomna och vi hoppas ni skall trivas i Bjärreds Innebandyklubb.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärreds Innebandyklubb, 14/08 13:55 
Bjärreds Innebandyklubb, 09/08 08:32 
Bjärreds Innebandyklubb, 07/08 10:23 
Bjärreds Innebandyklubb, 29/06 13:27 
Bjärreds Innebandyklubb, 28/06 18:01 
Bjärreds Innebandyklubb, 25/06 11:15