Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
P04

 
Småplanscup med inbjudna klubbar
2018-05-28 09:28
Alla spelare och coacher från Bjärred, Lund, Kävlinge och Helsingborg.
I helgen hade P04 och P05 gemensam avslutning av säsongen med olika övningar på lördagen såsom yoga, brännboll och så klart lite innebandy. 
Efter grillning med föräldrar övernattade killarna i hallen och på söndagen var det så dags för småplanscup med inbjudna lag.
Det blev 4 lag i varje åldersklass och totalt spelades 20 matcher på 2x10 min. De flesta lagen var mixade mellan klubbarna och det viktigaste var inte att vinna utan att ha kul och lära känna spelare från andra klubbar. Gå in under bildgalleri för fler bilder från helgen.
Stort tack till föräldragruppen som ordnade allt under helgen.
Småplanscup 27 maj
2018-05-27 10:57
Följ dagens cup i Bjärehovhallen här:
Träningsmatch #1 för Bjärreds P04 mot Lommas P03
2018-02-06 20:23
För att ge våra killar i P04 lite extra utmaning har vi ordnat med två träningsmatcher mot Lommas P03or. Den första gick av stapeln i kväll. Lommas P03:or ligger på andra plats efter Bjärred i P03L-serien så det var väntat att det skulle bli en tuff match. Det blev inte lättare av att två av Bjärredskillarna lämnade återbud i sista sekund på grund av sjukdom. Bjärred kom till match med 2 målvakter och 8 utespelare, så nu gällde det att byta ofta och rulla runt på alla spelare. Våra grabbar visade direkt upp en snygg och snabb innebandy med många chanser framåt, samtidigt som våra backar effektivt stoppade Lommaspelarna från att komma till avslut. Första perioden slutade 2-1 till Bjärred och efter andra perioden hade Bjärred utökat till 3-1. I tredje perioden började speltiden ta ut sin rätt och vi orkade inte riktigt hålla samma tempo som i de två första perioderna. Lomma kunde med sin större trupp öka tempot ytterligare och lyckades effektivt reducera och gå om. Slutresultatet 5-3 till Lomma känns ändå helt ok med tanke på förutsättningarna. Bra kämpat allihopa!
Nästa vecka, samma tid och samma hall, hoppas vi att vi har full trupp med friska spelare för då tar vi revansch!
/Patrik och Karl
P04 och P05 är igång efter julledigheten
2018-01-08 19:28
Taggade killar lyssnar på coach Patriks instruktioner
 
Referat: Bromölla IBK - Bjärreds IBK
Bromölla fick fint besök av Bjärreds P04
2017-10-15 21:29

Det blev en lång resa idag till Bromölla, så killarna var lite möra efter att suttit i bilen i en och en halv timme.

Men vädret var strålande så vi inledde med uppvärmning utomhus för att skicka in lite syre till hjärnan och för att få igång blodcirkulationen.

Killarna inledde matchen bra och första perioden slutade med 2-0 till Bjärred. Spelarna i Bromölla var ganska stora och satta till växten, men det var inte något större  problem för Bjärredskillarna spelade mycket boll, hade ett bra passningsspel och rörde sig mycket på hela planen. Det gjorde att Bromöllas spelare hade svårt att hinna med och skapa närkamper i det snabba spelet.

I andra perioden hade vi en liten svacka, vi skapade inte lika mycket ytor och vi tog inte alltid våra löpningar. Men vi lyckades ändå vinna andra perioden med 2-1 eftersom att vi överlag var spelskickligare och hade en målvakt som var strålande i mål.

I tredje perioden skärpte killarna till sig och kom tillbaka med full energi, vilket resulterade i att de vann perioden med 5-1. Matchen slutade 9-2 till Bjärred. Killarna gjorde en mycket bra match. Stundtals var det riktigt magiskt spel och Ville spelade som vanligt ett strålande målvaktsspel och gjorde ett antal riktigt bra räddningar. 


/Stolta ledare

Patrik och Karl i båset.

Stefan agerade idag läktarcoach.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärreds Innebandyklubb, 13/10 14:41 
Bjärreds Innebandyklubb, 12/10 20:05 
Bjärreds Innebandyklubb, 02/10 14:59 
Bjärreds Innebandyklubb, 28/09 16:33 
Bjärreds Innebandyklubb, 27/09 14:35 
Bjärreds Innebandyklubb, 26/09 12:30