Snart sommarlov, då kör vi fys på stranden...
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
P07
Bjärreds IBK P07
..................................................... Truppen BIBK P07 säsongen 2017/2018 ........................................................
Välkommen till vår laghemsida för Bjärreds IBK P07. Här hittar du information om vårt lag inkl. lagets träningar, matcher och andra aktiviteter.


Nu har vi i BIBK P07 sommarlov från innebandyn. Vi kör igång säsongen 2018/2019 kring månadsskiftet augusti/september. Mer information om detta kommer senare.

Börja spela?


Om det är fler killar födda 2007 som är sugna på att börja spela innebandy i vårt härliga gäng så anmäl er här på hemsidan under medlem. Alternativt hör ni av er till någon av tränarna (telefonnummer/mail finns under "Kontakt" ovan), eller kanske enklast: bara kom isamband med våra träningar.


Välkomna!

Glad sommar till alla i BIBK P07!
2018-06-08 21:16

Hej,


Så var en lång härlig innebandysäsong 2017/2018 slut i och med sista träningen idag. Det blev en genomblöt avslutning :-). Innan vattenleken hann dock killarna vinna över oss tränare med 7-6 :-).


Nu stundar ett långt härligt sommarlov för grabbarna. Ledig tid finns att hitta innebandysuget igen inför en ny säsong med start i höst :-).


Vi planerar redan nästa säsong 2018/2019 med träningsstart någon gång kring månadsskiftet augusti/september.


Vi har ännu inte fått veta från klubben vilka hallar och vilka dagar/tider vi tränar nästa säsong. Detta återkommer vi dock med så fort vi fått spikade träningstider.


Vi 5 tränare som har kört P07 denna säsongen planerar alla att fortsätta även nästa säsong.


Nu önskar vi alla en underbar lång sommar, så är grabbarna varmt välkomna tillbaka igen efter upphållet! 


//Tränarna BIBK P07Avslutande träning ikväll (vattenkrig, pistoler medtages)
2018-06-08 08:57

Hej allihop,


Ikväll kör vi säsongens sista träning med grabbarna i P07.


Vi kommer köra match en stund i början, för att sedan äta glass, för att sedan avsluta med ett "fett vattenkrig" på gräset utanför Rutsborg.


OBS: vi ber alla ordna så att alla killar får med sig var sin vattenpistol som är "lagom".


Räkna med att vi drar över lite tidsmässigt (efter 18:30).


Grabbarna är välkomna till en våt avslutning!


//Tränarna BIBK P07

Härlig säsongsavslutning för BIBK P07 tidigare idag!
2018-05-20 20:00
-------------------------------------------------- Kolla resultatet uppe på tavlan på väggen :-) --------------------------------------------------


Vilken härlig säsongsavslutning det blev tidigare idag i Bjärehovhallen. Tack till alla som bjöd till på rätt sätt i killarnas 50:e match denna säsongen (med nöjda killar som resultat).


9-3 i slutresultat till grabbarnas fördel talar ju för sig själv :-).


Vi vill också passa på att skriva STORT tack från oss tränare för fina presenter till oss från grabbar och föräldrar!


Vi kör nu "innebandykul" kommande tre fredagar i Rutsborg. Sen blir det sommarlov.


NOTERA: tiden vi kör på fredagar från och med nu är 17:20-18:30 (samling 17:00 för de som bygger sarg). Träningen blir därmed 30 minuter kortare än tidigare.


//Tränarna BIBK P07


Uppdaterat träningsschema - från och med nu tränar vi enbart på fredagar
2018-04-22 13:13
------------------------------------------ Uppdaterat sargbyggarschema för resterande träningar ------------------------------------------

Hej,


Vi tränare är stolta över våra grabbar i P07, minst sagt...!!!


Det lyser i killarnas ögon när en efter en klarar alla moment i årets teknikmärke. Vi är i princip helt klara med samtliga, och det återstår bara någon/några som har ett litet moment kvar att visa upp. Sen har alla tagit sig igenom, riktigt härligt. Killarna växer när de märker att envishet och träning lönar sig. Precis detta vi ville uppnå. Kul!


Eftersom vi är så nära att få alla godkända i teknikmärket "behöver" vi därmed inte träna i LBTK fler gånger. Tanken var att vi skulle köra sista söndagen nästa helg, men med tanke på hur duktiga och flitiga killarna har varit med träning hemma (och att det trots allt är "långhelg" nästa vecka), så ställer vi därmed in träningen söndagen 29 april. Inga fler träningar kommer därmed hållas i LBTK-hallen på söndagar denna våren.


Framöver kör vi en träning i veckan, och då på fredagar som vanligt i Rutsborg (sista fredagen blir 8 juni).


Nu ser vi fram emot en härlig vår. Fokus för killarna just nu är laddning inför Mamma-matchen. Kommer även bli en Pappa-match så klart dock. Mer info om detta kommer senare. Avslutningen är som alla vet 20 maj (vi tränar dock ett par veckor efter avslutningen i Rutsborg).


Kalendern här på hemsidan är uppdaterad enligt ovan text, och uppdaterat sargbyggarschema hittar ni även i detta nyhetsutlägg.


Hälsar

Tränarna i BIBK P07Härlig (cup)avslutning på matchsäsongen 2017/2018 i Åkarp idag
2018-04-14 21:47

Hej,


En kul eftermiddag/kväll avslutade säsongens matchspel för BIBK P07 (bortsett från sista "Mamma-matchen" i maj hehehe).


Vi har kämpat som ett lag, vi har vunnit som ett lag, och vi har förlorat som ett lag. Allt detta med ledorden "tillsammans klarar vi allt". Grabbarna har gjort stora framsteg under säsongen.


Vi fortsätter träna under våren enligt tidigare nyhetsutlägg (notera igen att träningen imorgon söndag 15 april i LBTK är inställd).


Fokus kommande veckor är att alla i laget skall bli godkända på Teknikmärket. Grabbarna vet själva vem som hittils klarat vad, men vi är tacksamma om ni föräldrar ligger på så att grabbarna tränar hemma på de delar de behöver träna på för att blir godkända i tid till avslutningen i maj (då alla som är godkända får medaljer). Alla kommer klara allt om de bara tränar (!). 18 (av 26) grabbar är hittills godkända, men vi vill även att resterande 8 också kommer igenom "nålsögat". 6 av de 8 resterande har endast ett (1) delmoment kvar att "fixa".


//Tränarna BIBK P07


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärreds Innebandyklubb, 18/06 09:23 
Bjärreds Innebandyklubb, 07/06 16:44 
Bjärreds Innebandyklubb, 22/05 21:39 
Bjärreds Innebandyklubb, 22/05 08:33 
Bjärreds Innebandyklubb, 21/05 13:42 
Bjärreds Innebandyklubb, 01/05 17:05