Bjärreds Innebandyklubb
P07
Bjärreds IBK P07
..................................................... Truppen BIBK P07 säsongen 2017/2018 ........................................................
Välkommen till vår laghemsida för Bjärreds IBK P07. Här hittar du information om vårt lag inkl. lagets träningar, matcher och andra aktiviteter.


Tränar gör vi på fredagar 17:20-19:00 i Rutsborghallen, och på söndagar 10:30-12:00 i LBTK-hallen.

Börja spela?


Om det är fler killar födda 2007 som är sugna på att börja spela innebandy i vårt härliga gäng så anmäl er här på hemsidan under medlem. Alternativt hör ni av er till någon av tränarna (telefonnummer/mail finns under "Kontakt" ovan), eller kanske enklast: bara kom när vi tränar.


Välkomna!

Kommande sportlovsvecka - vi tränar som vanligt
2018-02-14 09:37

Hej,


Snabb "blänkare" att vi tränar som vanligt både vecka 7 och 8 trots att det är Sportlov. Lär bli färre deltagare dock (både spelare och tränare), så vi kommer köra mycket fokus på matchspel.


//Tränarna BIBK P07

Planering denna veckan och senare under våren...
2018-01-30 10:45

Hej,


Denna veckan kör vi träning som vanligt nu på fredag 2 februari. Träningen på söndag 4 februari är dock inställd (dvs. som aviserat även tidigare) pga bortamatcher som en stor del av laget kommer spela. På kvällen på söndag ska dessutom P07 vara sargvakter i Bjärehovhallen.


Från och med nästa vecka (6) går vi sedan tillbaka till vårt ordinarie veckoschema med träningar både fredagar och söndagar.


Match- och aktivitetsmässigt planerar vi nu som följer under vårterminen:


- 4 februari, poolspel i Lund. Kallelse redan skickad, bekräftad och klar.

- 4 februari, grabbarna är sargvakter i Bjärehovhallen, se separat kallelse som redan skickats.

- 3 mars, hemmaspel i Bjärred. Kallelse skickas nästa vecka. Halva laget spelar.

- 17 mars bortamatch i Malmö. Kallelse skickas nästa vecka. Andra halvan av laget spelar.

- 30 mars, Långfredag, Påskcupen hemma i Bjärred. Kallelse redan skickad, mer detaljer kommer när det närmar sig.

- Någon gång i april, annordna extra poolspel i Bjärehovhallen som matchsäsongsavslutning.

- Någon gång i maj, favorit i repris, säsongsavslutning i Bjärehovhallen med grillning och match mot föräldrarna.


//Tränarna BIBK P07


Roliga pausmatcher i Helsingborg - FCH spelade mot Pixbo i SSL
2018-01-28 12:43

Hej,


Riktigt lyckad och rolig dag i Helsingborg igår (totalt var vi 72 personer som åkte dit).


Kul SSL-match att titta på, kul för grabbarna att hålla handen med spelarna innan huvudmatchen (intåg på planen innan matchstart), samt kanske det roligaste: spel i pauserna mot FCHs P07-lag.


Visa era killar fotona ovan!


Nu ser vi fram emot en rolig vårsäsong!


//Tränarna BIBK P07

En rolig innebandymånad i januari resulterar i spelsugna killar :-)
2018-01-28 11:53

Hej på er,


Efter alla roliga aktiviteter under januari tillsammans med era härliga grabbar har vi nu fått ett ännu mer sammansvetsat gäng. Trots att vi haft ett hektiskt schema senaste veckorna slog vi närvarorekord på träningen i fredags. 25 killar i truppen varav 24 tränade i fredags kväll. Den 25:e killen låg sur hemma för han var sjuk och fick inte träna för sina föräldrar :-).


Det är så vi vill ha det! :-)


Härligt nog har det löpande börjat komma frågor från killarna "kan vi inte träna 3 gånger i veckan", "vi vill träna längre tid när vi ändå är här", etc. etc.


Tyvärr kan vi inte få en 3:e träningstid varje vecka pga dålig tillgång på hallar i kommunen. Det vi kan göra dock är att förlänga nuvarande fredagsträningar ytterligare lite till (även om det inte är optimalt för oss vuxna). Eftersom vi tränare också blir mer motiverade när önskemålen kommer direkt från killarna, så kan vi också ställa upp för dem och infria önskemålen.


Från och med nästa fredag (2 februari) förlänger vi därför fredagsträningarna 15 minuter. Ny tid blir därmed 17:20-19:00 (samling 17:00 för de som bygger sarg). Notera att det är helt ok att be om att få gå tidigare ibland om man behöver det.


//Tränarna BIBK P07

Slutet gott, allting gott :-)....
2018-01-20 11:04

Blev fullt i återvinningscontainern efter vårt besök i morse hahaha.


Beröm era killar! De var jätteduktiga igår och vi hoppas alla hade roligt. Vi fick kvitto på att det inte kommer vara några problem att åka på cuper med övernattning nästa säsong.


Nu ser vi fram emot nästa roliga "event" kommande lördag när vi åker och tittar på FC Helsingborg allihopa. Mer info kommer i början av nästa vecka om detta. Vi är ca 70 personer som åker upp :-)....


Tack till alla föräldrar som förbarmade sig över några sop-påsar i morse så vi tränare slapp fylla våra tunnor helt :-).


Trevlig helg!


//Tränarna BIBK P07