SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
P07/08

BIBK P07/08: bronsmedaljörer i serien 2019/2020
 
Välkommen till vår laghemsida för Bjärreds IBK P07/08. Här hittar du information om vårt lag inkl. lagets träningar, matcher och andra aktiviteter.
 
VIKTIGT: all information kring klubbens direktiv om hantering av Covid-19 finns att hitta på klubbens startsida: http://www.bibk.se/start/?ID=95936. Vi i P07/08 följer självklart direktiven från styrelsen fullt ut.

 

OBS: nolltolerans gäller mot att träna om man har Covid-symptom, då stannar man hemma! 

 

Följande träningstider gäller (samtliga träningar körs i Bjärehovhallen): 

 

1. Måndagar 19:10-20:20

2. Torsdagar 18:20-19:35

3. Lördagar 16:10-17:30

 

All organiserad träning utomhus är pausad. Även den digitala Tabatan är pausad.

 

—————————————————————————————————

Över vintern gäller annars egenansvar kring individuell fys-träning varje vecka. Vi kör ev. igång med organiserad gemensam fys igen i samband med att vårsolen tittar fram 2021.

—————————————————————————————————

 

Börja spela? Om det finns fler killar födda 2007 eller 2008 som är sugna på att börja spela innebandy i vårt gäng så anmäl er här på hemsidan under ”Medlem”. Alternativt hör ni av er till någon av tränarna (telefonnummer/mail finns under "Kontakt" ovan) så löser vi det den vägen.

 

Välkomna!

 
 
Ändrad träningstid torsdag 15 april
2021-04-13 20:25

Hej,

 

Vi behöver justera tiden för träningen nu på torsdag 15 april.

 

Hela träningen är av olika anledningar försenad 25 minuter. Därmed samling 18:45 med rivning av sarg kl. 20:00.

 

Kallelsen och kalendern är uppdaterad med rätt tid.

 

Bra om alla informerar sina killar om detta. Inget insläpp i hallen sker före utsatta nya senare samlingstiden.

 

//Tränarna

Uppdaterad information kring vårserien
2021-04-12 20:46

Hej,

 

Idag (12 april) har Skånes Innebandyförbund bekräftat att starten av den eventuella vårserien nu skjuts fram.

 

I linje med direktiv från Regeringen, FHM och RF får inga matcher alls spelas förrän absolut tidigast 3 maj. I praktiken betyder detta att 3 av de 12 planerades matcherna för BIBK P07/08 redan innan spelstart av serien inte heller kommer genomföras (dvs. ställs in helt).

 

Om inga lättnader görs från myndigheterna kopplat till matchspel för ungdomar efter 2 maj är sannolikheten stor att vårserien ställs in helt. Detta återkommer vi till senare när ny bekräftad information utkommer.

 

//Tränarna

Bra drag på dagens träning (!)
2021-04-10 19:35
Nationalsång ståendes före första tekning i dagens SM-semifinal

Blev en mycket bra träning idag. Killarna tittade på proffsen i SM-semifinalen mellan Falun och Kalmarsund och kopierade sedan löpningar och passningar i periodpauserna (vi hissade upp väggen och lirade i pauserna).

 

Var ett tag sedan vi sett så bra eftertanke/passningsspel på match på träning, så det var uppenbarligen nyttigt att titta på världsstjärnorna och sedan härma direkt efter.

 

Bra om ni föräldrar motiverar killarna att titta hemma på SM-slutspelet kommande veckor. De lär sig mycket av det. Alla matcher kan streamas på https://www.sportexpressenplay.se/ 

 

Sen var det ju härligt att se killarna i sina fina matchställ igen. Vi ser fram emot att få se dessa varje helg igen i vårt seriespel när pandemin är över.

 

Slutligen har vi en ambition att se SM-finalen tillsammans på samma sätt som vi såg matchen idag. SM-bucklan delas ut efter en enda final och den går av stapeln 24 april. Favorit i repris på lördag om två veckor med andra ord.

 

Trevlig helg!

 

//Tränarna

Specialträning med SM-slutspelsmatch: lördag 10 april
2021-04-10 11:48
Killarna tågar in med Falun i Helsingborg i oktober 2019 (i direktsändning på TV)

Hej,

 

Idag kör vi ett spontant initiativ eftersom ett perfekt tillfälle uppkommit...!

 

Tiden flyger minst sagt, det är redan 1,5 år sedan killarna var "maskotar" i direktsänd TV när de tågade in med Falun på plats i Helsingborg Arena (se kollaget med bilder ovan).

 

Senare idag spelar Falun SM-semifinal mot Kalmarsund, matchstart kl 16:00. Eftersom det sammanfaller med vår träning tänkte vi ta tillfället att titta på matchen tillsammans. Vi streamar därför matchen och visar med hjälp av projektorn i hallen. Vi ser till att killarna sitter med bra avstånd mellan varandra. I periodpauserna lirar vi matcher baserat på vad vi lärt oss av att titta på världsstjärnorna och diskutera hur de springer på planen.

 

De killar som vill stanna extra idag (dvs. dra över och spela mer efter att sändningen är slut) är välkomna att göra det. Någon av oss tränare stannar kvar upp till en timme (beroende på intresse) efter ordinarie sluttid (=17:30).

 

Dagen till ära vill vi att alla har sina matchställ på sig på träningen. Halva gänget kommer dessutom behöva ta med en svart träningströja. Detta informerar vi dock killarna om separat via Snap-gruppen.

 

SAMLING 15:45 (dvs. 25 minuter tidigare än vanligt), alla går in på kortsidan av hallen nedanför kiosken. Vi fäller ner mellanväggen och kommer därför inte krocka med P2013 i dörren till hallen (de tränar innan oss). Detta är avstämt med tränarkollegorna i vårt yngsta ungdomslag.

 

VÄLKOMNA!

 

//Tränarna

 

Planering för BIBK P07/08 närmaste veckorna
2021-03-24 19:27

[Text nedan uppdaterad 12 april]

 

Hej,

 

Nedan finns spikad planering för kommande veckor (inklusive Påsken);

 

Vecka 12-14

 

Vi tränar som vanligt fram till och med Skärtorsdagen, dvs. 1 april blir sista lagsamlingen före Påsk. Sen tar vi ett kortare uppehåll över Påskhelgen, dvs. träningarna är INSTÄLLDA på Påskafton och Annandag Påsk.

 

Vi kör sedan igång verksamheten igen med en fysträning utomhus torsdagen den 8 april. NOTERA DEN TIDIGARELAGDA STARTTIDEN: 18:00 (samling på multiplanen Bjärehov). Alla killar är välkomna att träna oavsett resor på Påsklovet eller inte. Av fortsatt försiktighetsskäl kring Covid håller vi oss dock utomhus den torsdagen.

 

Lördagen den 10 april kör vi på som vanlig igen med träning för alla som vill inomhus i Bjärehovhallen.

 

Vecka 15-17

 

Vi tränar helt enligt ordinarie schema (måndag/torsdag/lördag).

 

Vecka 18 och framåt

 

Skånes Innebandyförbund har gripit sista halmstrået till matchspel denna säsong och förhoppningen är att en vårserie ska starta under vecka 18, DVS FÖRSENAT FRÅN FÖRST PLANERADE VECKA 16 (vi har anmält två matchspelande lag som vanligt). Om detta blir av eller inte får vi återkomma till senare. Våra träningstider kan komma att påverkas av beslutet om vårseriens genomförbarhet. Om det blir matchspel drar vi naturligtvis ner till två träningar i veckan under våren. Vi får se hur det blir.

 

  

Kalendern i appen/hemsidan är uppdaterad enligt ovan (t o m vecka 17).

 

Hälsar

Tränarna BIBK P07/08

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärreds Innebandyklubb, 29/03 15:12 
Bjärreds Innebandyklubb, 26/03 16:20 
Bjärreds Innebandyklubb, 23/03 15:28 
Bjärreds Innebandyklubb, 08/03 11:01 
Bjärreds Innebandyklubb, 23/02 17:09