Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
P07


Välkommen till vår laghemsida för Bjärreds IBK P07. Här hittar du information om vårt lag inkl. lagets träningar, matcher och andra aktiviteter.


Vi tränar enligt följande:

- Måndagar i Rutsborgshallen kl. 17:45-19.00

- Lördagar i Löddesnäshallen kl. 16:00-17:30


Börja spela?


Om det är fler killar födda 2007 som är sugna på att börja spela innebandy i vårt härliga gäng så anmäl er här på hemsidan under medlem. Alternativt hör ni av er till någon av tränarna (telefonnummer/mail finns under "Kontakt" ovan), eller kanske enklast: bara kom i samband med våra träningar.


Välkomna!

"Skottskola" för P07 på lördagar under hösten
2018-10-17 09:57

Hej på er,


Många av killarna har efterfrågat mer träning på skott, varpå vi kommer göra detta på lördagsträningarna i Löddesnäs under hösten. Detta parallellt med våra vanliga planerade spelövningar (vi har ju 30 minuter längre träningar på lördagar som vi då nyttjar).


Som alla vet har vi ju förmånen att ha Fredde från JAS-laget med oss i tränargänget, varpå han kommer vara den som visar tekniskt hur man skjuter på olika sätt. Killarna kommer dessutom få tips hur man kan öva hemma mellan träningarna, blir lite av intensivträning :-).


Följande lördagar avser vi hålla "skottskola": 27/10, 3/11, 10/11, 17/11, 1/12.


Välkomna!


//Tränarna BIBK P07

 

Innebandygodis nu på måndag 22 oktober i Bjärehovhallen
2018-10-16 22:23

Hej,


Nu på måndag 22 oktober kl. 19:30 i Bjärehovhallen spelas en av de häftigaste innebandymatcherna i Bjärreds IBKs historia. Höllviken kommer på besök och ska möta vårt eget BIBK A-lag i Skånemästerskapen (Distriksmästerskap). Höllviken spelar normalt sett i världens bästa liga, dvs. Svenska Superligan.


Detta blir en riktigt häftig upplevelse och vi hoppas många av grabbarna i BIBK P07 följer med oss tränare och tittar på matchen. Bara att sticka direkt från träningen i Rutsborghallen till Bjärehovhallen :-).


Välkomna!


//Tränarna BIBK P07


Säsongens sargvaktande för BIBK P07
2018-10-01 09:12

Hej på er,


Som alla säkert kommer ihåg från förra året så har killarna förmånen att få agera sargvakter när våra äldre spelare i klubben lirar match under säsongen.


Vi tränare (och klubben) ser det som ett trevligt sätt för våra ungdomslag att se våra äldre duktiga innebandyspelare "live". Samtidigt är det ett krav som klubben har på sig att tillgodose (från förbundet). Förena nytta med nöje med andra ord :-).


Vi tränare i BIBK P07 vill gärna att våra killar blir så pass intresserade av innebandy att de går och tittar på matcher oavsett om de ska vara sargvakter eller inte. Detta är ett bra sätt att få uppslag på "coola grejer" man kan öva på själv hemma (=härma) och sedan ta med sig och visa kompisarna på våra träningar :-).


Denna säsongen kommer vi uteslutande agera sargvakter när vårt JAS-lag (Juniorallsvenskan) spelar på hemmaplan i Bjärehovhallen. En extra krydda med detta är därmed att vi får se "vår egen" Fredric (ungdomstränare) spela innebandy "på riktigt".


Vi behöver bemanna fyra (4) hemmamatcher denna säsongen, separata kallelser skickas ut för dessa. Gula matchtröjan och inneskor är obligatoriskt. Vi kallar 7 killar per matchtillfälle, först till kvarn gäller. Minst en tränare kommer vara på plats i hallen vid varje tillfälle, varpå det är helt frivilligt för föräldrar att deltaga. Om man får förhinder när man redan anmält sig är vi tacksamma om alla fixar ändringarna utan tränarnas inblandning. Vi hoppas alla ställer upp vid minst ett tillfälle :-).


Killarna får förresten korv och dricka gratis från kiosken när de vaktar sargen (dvs. i pauserna).


Välkomna!


//Tränarna BIBK P07


Härlig upptaktscup i Kävlinge idag
2018-09-22 15:26

Hej,


Dagens matcher gav mersmak och killarna fick en härlig energiboost inför höstens stundande seriespel. Många fina spelkombinationer, roliga och jämna matcher som därmed medförde glada och nöjda killar. Vi tränare är stolta över hur killarna fokuserar på att spela sin bästa innebandy. Kul!


Nu ser vi fram mot en kul innebandyhöst!


//Tränarna BIBK P07Medlemskort 2018/2019 - utdelning
2018-09-17 14:25

Hej,


Nya medlemskorten för 2018/2019 har kommit till oss tränare. Vi delar ut dem till killarna ikväll, samt på cupen i Kävlinge till helgen. Missar någon dessa två tillfällen är det bara att efterfråga korten senare (Christoffer kommer ha dem i bilen).


Fråga gärna er grabb efter träningen ikväll så korten inte försvinner bland träningskläderna i väskorna :-).


Medlemskortet ger bland annat rabatt på Innebandyesset i Malmö.


Ses ikväll!

//Tränarna BIBK P07Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärreds Innebandyklubb, 13/10 14:41 
Bjärreds Innebandyklubb, 12/10 20:05 
Bjärreds Innebandyklubb, 02/10 14:59 
Bjärreds Innebandyklubb, 28/09 16:33 
Bjärreds Innebandyklubb, 27/09 14:35 
Bjärreds Innebandyklubb, 26/09 12:30