SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Poolspel Flickor B
vs
Bjärreds Innebandyklubb
Poolspel Flickor BvsBjärreds Innebandyklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 november, 12:45
Plats:Förslövs Idrottshall, Förslöv
Samling:11:40, Bjärehovshallen
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Dax för säsongens andra poolspelsomgång. Denna gång uppe i Förslöv.

Vi har seriematch hemma mot Åstorp på förmiddagen, så vi samlar ihop oss och åker så snart vi är klara efter matchen. Det går givetvis bra att komma tidigare och kolla på matchen och då ses vi i hallen.

Samling och avfärd från parkeringen mellan Bjärehovshallen och Biblioteket.

Våra matcher:
- 13:45 IBK Osby
- 15:15 IBK Lund 08/09-1
- 16:45 Förslövs IF

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt bra mat och mellanmål att fylla på energidepåerna med (godis och läsk sparar vi till efter matcherna).

Vi försöker samåka till Förslöv. Skriv i kommentar om ni kan köra så att vi ser att vi får ihop bilar.
Poolspel i Förslöv
2019-11-10 19:14
Poolspel i Förslöv där vi fick ytterligare tre matcher i benen denna fars dag-söndag. Många hade spelat seriematch på förmiddagen, så vi var lite trötta i knopp och kropp. Det blev tre bra matcher med två vinster och en förlust.
Efter avslutad seriematch mot Åstorp/Kvidinge körde vi norröver till Förslöv för poolspel. Vi spelade tre matcher mot Osby, Lund och Förslöv.

I första matchen mot Osby hade vi fortfarande kvar "flytet" från seriematchen och kunde vinna klart. Fint anfallsspel och bra försvar.

Andra machen mot Lund blev betydligt tuffare. Lund har ett 08-lag som är jätteduktiga och det blev en mycket jämn match där vi förlorade med uddamålet.

Den avslutande matchen stod mot Förslöv. Återigen en jämn match. Trötta tjejer bet ihop, kämpade järnet och kunde denna gång vinna med uddamålet.


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner