SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Munka-Ljungby IBK F07
1 - 2
Bjärreds IBK F06/08-2
Munka-Ljungby IBK F071 - 2Bjärreds IBK F06/08-2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 februari, 14:00
Plats:Munkahallen
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:12:00, Parkering vid Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor C-serien mot Munka-Ljungby.

Svara på kallelsen snarast så att vi kan.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 12:00.

Spelplats: Munkahallen, Örkelljungavägen, Munka-Ljungby.
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 14:00 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred ca 16:30.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Munka borta
2022-02-08 18:55

Ännu en match i flickor C där vi hade revansch att utkräva. Efter en jämn match med två duktiga målvakter i respektive lag blev det den här gången vi som drog det längsta strået och vann en uddamålsseger med 2-1.

Vi välkomnades till Munkahallen med en riktigt kalldusch, bokstavligen. Himlen öppnade sig precis när vi parkerat och vi fick fly in i hallen från snöblandat regn. Som väl var slapp vi fler kallduschar den här dagen. Efter ett par tidiga mål där bägge lagen petade in varsit mål efter lite stök framför respektive mål stod det 1-1 redan efter 1:10 i första perioden. Det blev dock inget målkalas. Över lag spelade vi grymt bra aggressivt presspel. Vi vann de flesta närkamperna i offensiv zon och bröt de flesta uppspelen. Vi fick även till flera bra spelvändningar, och i det etablerad anfallet använde vi oss av backarna. Defensivt hade vi också bra koll och släppte inte till särskilt mycket. Vi fick även prova på att spela både boxplay och powerplay. Bägge gick bra. Munka fick bara ett farligt skott när vi spelare boxplay och i powerplay spelade vi hyfsat, men kom inte riktigt fram på något giftigt avslut. Riktigt bra spel helt enkelt som resulterade i flera bra chanser, men Munkas målis gjorde en grym match och gjorde flera otroliga räddningar. Vi gav dock inte upp utan malde på och i början av 3:e tog vi välförtjänt ledningen. Den höll vi sedan matchen ut, även om det fruktansvärt spännande emellanåt när Munka forcerade. Anna fick göra ett par ingripanden och visa prov på vasst målvaktsspel hon också. Vi kunde reda ut det till slut och med inte så lite förhöjd puls hos tränarna kammade vi hem tre sköna poäng som innebär att vi tillfälligt går upp i serieledning i en Covid-haltande tabell för Flickor C.


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner