SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Bjärreds IBK F06/08-2
1 - 6
Munka-Ljungby IBK F07/08
Bjärreds IBK F06/08-21 - 6Munka-Ljungby IBK F07/08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 22 oktober, 14:30
Plats:Bjärehovhallen
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:13:30, Bjärehovshallen
Aktivitetsinfo: Hemmamatch i Flickor B-serien mot Munka-Ljungby.

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Bjärehovshallen kl 13:30.
Sekretariat enligt schemat: Lisen + Elin Högberg

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 14:30 och tar ca en timme.
Munka-Ljungby hemma
2022-10-24 23:54

En lördag i mitten av oktober tog ett starkt decimerat lag emot Munka på hemmaplan. Vi kämpade hårt matchen ut men räckte inte till och matchen slutade 1-6.

Munka var ett av topplagen i C-serien förra året och vi har alltid spelat jämnt mot dem. Oftast har vi lyckats dra längsta strået, men i år har de fått lite förstärkning och det ser ut som de lyft sitt spel en nivå. Vi visste därför att det skulle bli en tuff match. Nu var vi dessutom starkt decimerade pga sjukdomar, frånvaro och skador, så vi hade bara 8 utespelare till slut.

 

Vi inledde dock starkast och tog tidigt ledningen. Munka kom dock undan för undan in i matchen och till slut fick de in ett par mål så det det stod 1-2 i första pausen. I andra fick vi svårare att hålla emot. Elise gjorde en riktigt bra insats i målet men trots det fick Munka in ytterligare 3 mål innan perioden var slut. Matchen hade runnit iväg så vi satte som mål att föröka vinna tredje perioden. Tjejerna gör en grym insats och kämpar stenhårt trots klart underläge. Vi lyckas skapa en del hyfsade chanser men orkar inte riktigt etablera anfall. Istället bli det Munka som drygar ut ledningen med ytterligare ett mål. Tack var hårt jobb blir det inte fler mål och slutresultatet skrivs till 1-6. En jobbig och svår match, men en grym insats utefter förutsättningarna. Riktigt bra inställning och mental styrka att inte ge upp utan fortsätta och jobba hårt ända till slutsignalen. Förhoppningsvis kan vi ställa upp med åtminstone två fulla femmor i returmötet och då får Munka-tjejerna se upp.


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner