Aktivitetsinfo: Hemmamatch i Flickor C-serien mot Gårdarike från Vellinge.

Svara på kallelsen snarast så att vi kan kalla in fler spelsugna om någon inte kan.

Samling: Bjärehovshallen kl 12:30.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 13:30 och tar ca en timme.

Det kommer att vara poolspel för F09-10 precis innan, så vi behöver bygga om sargen innan vår match.
Referat: Bjärreds IBK F06/08-2 - Gårdarike IBK F07/08
Gårdarike hemma
2021-11-21 23:50

Andra matchen för helgen och vi fortsatte vårt fina spel. Med vacker anfallsspel och hårt jobb malde vi ner Gårdarike och tog en säker seger med 9-3.

Gårdarike är en ny bekantskap som vi aldrig mött tidigare. Vet inte riktigt vad tjejerna gjort igår för stämningen och känslan var inte riktigt på topp. Lite avslaget och segt kändes det. Gårdarike öppnade målskyttet när de fick en spelare helt fri och kunde sätta 0-1 otagbart. Vi hängde inte med huvudena för det utan jobbade oss in i matchen och kom igång med spelet bättre. Vi skapade flera bra chanser. Till sist började målen trilla in och innan perioden var slut hade vi satt 5 baljor och ledde med 5-1.

I andra fortsatte vi med vårt fina anfallsspel och gjorde ytterligare fyra mål. Försvaret var inte riktigt så stabilt och Gårdarike fick ett par mål också, så i paus ledde vi med 7-3. I tredje perioden spikade Elin A igen målet. Trots flera bra skott och ett friläge höll hon nollan, samtidigt som vi gjorde ytterligare två mål till slutresultatet 9-3. Många snygga mål blev det idag, men 8-3 målet där Josse slår en fin genomskärare till Amanda som kommer inspringande bakom backarna, drar målvakten och lägger in bollen är ju riktigt innebandygodis. En riktig delikatess som ni måste in och kika på i bland highlights i innebandyappen. Amanda var riktigt "het" idag med 5 mål och 2 assist. Utöver det gjorde Victoria 3 och Ellen vP 1 mål.

Riktigt kul att se att vi tagit ett par kliv framåt i vårt spel. Vi har pratat om att vi vill komma ner mer i djupet och inte slå så många blindpass in i mittplan, och det lyckades vi verkligen med idag. Ovanpå det har vi Elin A i mål som började för bara ett par månader sedan, spelat två matcher och hållit nollan i 3 av 6 spelade perioder. Vilken supervärvning!

Vi är inne i ett bra flyt nu och vi hoppas det håller i sig till nästa helg då vi ska möta Landskrona borta.