Aktivitetsinfo: Hemmamatch i Flickor B-serien mot Häljarp F07/08.

Sekretariat enligt schemat: Ellen Hedin + Ellen vP

Matchen startar kl 14:00 och tar ca en timme.
Referat: Bjärreds IBK F06/08-2 - Häljarps SK F07/08
Häljarp F07/08 hemma
2022-10-10 09:51

Första seriematchen i Flickor B. Efter ett par matcher i flickor A som vi inte är riktigt nöjda med var vi revanschsugna och segerhungriga. Vi fick till bra spel, hittade äntligen målet och vann klart med 4-2.

Seriepremiären i Flickor B och den yngre versionen av Häljarp, deras 08-lag, stod för motståndet. Trots att de heter 07/08 så består laget nästan uteslutande av 08-09:or. Åldern till trots är de lika stora som våra tjejer och kan spela bra innebandy, så det är på inget sätt något enkelt motstånd. Vid de tidigare matcherna vi spelat i år har det inte känt som att vi lyckats hitta den där riktigt 100-procentiga tändingen, men idag hittade vi rätt. Vi tog lednigen genom Josse som för andra matchen i rad gör mål direkt på frislag. Häljarp kom dock upp och kvitterade. I sista sekunden av första satte Linn ett fint skott från vänsterkanten och vi gick till periodvila med rättvis 2-1-ledning. I andra kvitterade Häljarp tidigt, men vi svarade snabbt genom Linn som återigen satte ett hårt skott i "gubbhörnet" från vänsterkanten. Återigen en jämn period men det känns ändå som att om vi bara håller skärpan ska det kunna gå vägen. I tredje utökade vi ledningen till 4-2 genom ett klassiskt mål av Amanda. När sedan Häljarp drog på sig två utvisningar lyckades de inte riktigt komma igen och vi kunde spal av matchen ganska säkert. Härligt med en vinst och framför allt gott att se full tändning och kämpaglöd matchen igenom.