SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
P 10

Bjärreds IBK P10
1 - 4
IBK Landskrona P09, mfl
Bjärreds IBK P101 - 4IBK Landskrona P09, mfl

  INFORMATION

Matchstart:lör 26 mars, 08:30
Plats:Genarps Idrottshall
Serie:Skånemästerskapen Pojkar E Grupp B   Tabell >>
Samling: Stationen 2.0
Aktivitetsinfo: Lördag 26/4 (och söndagen) är det så dags för säsongens stora utmaning - Skånemästerskapen! Ska bli riktigt kul och spännande och killarna verkar taggade på träningarna!

Vi spelar matcher klockan 09.45, 12.00, 14.30, 16.15, ca 40 minuter per match.
En lång och krävande innebandydag.

Ta med lunchmat, t ex pastasallad eller liknande. Korv och toast finns att köpa i hallen. Ta även med frukt eller macka till mellanmål, bra att ha något att äta mellan alla matcher.

Vi håller ihop som lag mellan matcherna. Ta med kläder så att vi kan gå ut en sväng mellan matcherna. Det kan även vara bra med ombyte av underkläder så att de inte går en hel dag med fuktiga sådana.

Samling: 08.30 Stationen 2.0. Föräldrar får gärna följa med och heja på killarna!
Kom ombytta till samlingen. (Om ni kör direkt meddela det och då är samlingen 09.00 i hallen)

Glöm inte inomhusskor, klubba, glasögon, vattenflaska och ett gott humör! Kom även utvilade dvs se till att komma i säng i tid på tisdagskvällen. Det blir en lång, men superkul, dag i Genarp!

Under lördagen kommer vi att få veta när och var vi spelar på söndagen, det blir minst en match på söndagen. Om någon, kan lördag men inte söndag, skriv detta i kommentaren - vi hoppas förstås att alla kan båda dagarna :-)

Heja BIBK! :-)
Tränarna
Frågor? Kontakta Eric 0702580429

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner