SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

 

Välkomna till sidan för P11.  Här kan ni läsa mer om vårt lag. Vi spelar matcher mot andra lag i Bjärehovhallen och vi tränar varje vecka i Rutsborgshallen på söndagar mellan 9.30 och 11.00

 

Vi är ett härligt gäng av glada snabba killar och vi har plats för fler så är du sugen så kom ner till hallen och prova på. Vill ni kontakta någon av våra tränare så hittar ni deras info under ”kontakt”

 

I Bjärreds IBK har vi en härlig gemenskap och det är lätt att börja, gympakläder och en enkel klubba är allt som behövs. Behöver ni låna klubba de första gångerna går det bra.

 

Kom ner till träningarna direkt eller anmäl er med ett mail till kansli.bibk@gmail.com så vet vi att ni kommer. 

 

Poolspel i Kirseberg lördag 1/2
2020-02-02 14:35
Igår var vi och spelade poolspel i Kirseberg. Vi mötte Lund och Malmö. Det var 10 anmälda men pga sjukdom så blev vi 5 till slut. Killarna kämpade väldigt väl och stundtals så spelade dom den bästa innebandyn vi sett. Riktigt kul att se hur bra det går när backen vågar hålla i bollen och passa ut på sidorna. Bådar gott inför framtiden!
Nu börjar vi P11
2018-08-10 11:10
Detta brev har skickats ut till alla spelare som anmält sig, har ni inte fått detta ta kontakta med klubben.

Hej alla innebandyspelare.
 
Välkomna till er första säsong i Bjärreds Innebandyklubb. Vi skickar detta brevet till alla som har varit och testat på innebandy i våras eller varit på våra sommarläger, men har ni fler kompisar som vill börja på innebandy är de också välkomna.
 
Bjärreds IBK är en klubb med många lag, från knattar till seniorlag, totalt är vi 17 olika lag, och ert nya lag kallar vi P11. När vi spelar matcher har vi gula tröjor men när man tränar så kan man ha vad som helst, vilka skor, shorts och tröjas som helst går bra.
 
Pojkar 11 kommer att träna på Rutsborgshallen på söndagar klockan 9.00-10.00. Första träningen är den 2 September och sen tränar vi en gång i veckan. När det längre fram blir dags för matcher spelas dessa i Bjärehovshallen.
 
Träningen kommer att bedrivas av föräldrar kring laget med stöttning och utbildning från klubben. Vi har några som redan anmält intresse av att delta i ledargruppen men fler är välkomna och behövs.
 
Som medlem i Bjärreds IBK har man rabatter hos Innebandyesset i Malmö men innebandyklubbor i lämplig storlek kan köpas i de flesta sportaffärer. Klubben rekommenderar också glasögon till alla spelare under 15 år, för att undvika skador.
 
 Bjärreds IBK följer Svenska Innebandyförbundets utvecklingsmodell och ser innebandy i ung ålder framförallt som en rolig lek. Vill ni veta mer om hur vi tänker så skickar vi med en kort intro till “Innebandy för barn”. Vill ni hellre se filmen som beskriver samma sak hittar ni den här:
 
 
 
Klubben har en hemsida där ni kan hitta den mesta informationen ni behöver, www.bibk.se , vi kommer också skapa en egen sida för P11 där ledare kan lägga upp information, bilder mm. Vill ni komma i kontakt med klubben finns all info på hemsidan. Självklart finns vi även på Facebook, Instragram mm. Klubben kommer att skicka er en separat faktura, dels en medlemsavgift som är samma för alla, och sen en träningsavgift baserad på ålder. Klubben siktar på att hålla låga avgifter och det åstadkommer vi genom föräldraengagemang och sponsorer.
 
 Ni är alla hjärtligt välkomna och vi hoppas ni skall trivas i Bjärreds Innebandyklubb.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärreds Innebandyklubb, 24/05 18:02 
Bjärreds Innebandyklubb, 20/05 15:06 
Bjärreds Innebandyklubb, 20/05 14:58 
Bjärreds Innebandyklubb, 04/05 11:08 
Bjärreds Innebandyklubb, 22/04 19:34 
Bjärreds Innebandyklubb, 21/04 14:18