SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkomna till sidan för F09/10. Här kan ni läsa mer om vårt lag. Vi spelar matcher mot andra lag i Bjärehovhallen och vi tränar varje vecka i Rutsborgshallen på måndagar klockan 17.00-18:30 och i Alfredshällhallen 16:00-17:00.

 

Vi är ett härligt gäng av glada snabba tjejer och vi har plats för fler så är du sugen så kom ner till hallen och prova på. Vill ni kontakta någon av våra tränare så hittar ni deras info under ”kontakt”

 

I Bjärreds IBK har vi en härlig gemenskap och det är lätt att börja, gympakläder och en enkel klubba är allt som behövs. Behöver ni låna klubba de första gångerna går det bra.

 

Kom ner till träningarna direkt eller anmäl er med ett mail till kansli.bibk@gmail.com så vet vi att ni kommer. 

F09/10 smygtränar för seriespel nästa säsong.
2022-05-16 14:37
Upp- och nerjogg i Borgeby och på Långa Bryggan.

Nu har vi varit igång med fysträningar på onsdagar ett tag. Mest kul men även lite jobbigt :) Tack Mikael Carlsson för att du styr upp oss. Flås, explosivitet och styrka blir bättre för varje gång. Vi kör hela vägen fram till skolavslutningen. Föräldrar också välkomna ;) Onsdagar kl. 18-19, kallelse med samlingsplats skickas ut inför varje tillfälle. 

Lyckad Påskscup!
2022-05-04 10:38

Efter en härlig dag i Bjärehovhallen kan vi konstatera att cupen var en lyckad tillställning. Som ett nyblandat lag med tjejer från både F09/10 och F11/12 (och endast en gemensam träning i bagaget) spelade truppen sammansvetsat och bra. Samtliga matcher höll fin nivå och vittnade om spelglöd och fighting spirit. Kul tycker vi ledare. Ett stort tack till alla föräldrar som ställde upp i sekreteriat, kiosk, grillning, förberedelser och städ. Utan er skulle vi inte kunna hålla Påskcupen. Forza Bjärred!

Titta på stormatch i Baltiska hallen!
2022-03-29 16:37

I helgen var BIBK F09/10 och F11/12 i Malmö och tittade på Malmö FBC damers kvartsfinal mot Rönnby (Västerås). Förutom en spännande match fick tjejerna chansen att gå in med laget, jaga autografer och köra match och trekamp i pauserna. Superkul initiativ från Malmö som skickade inbjudan. Roligt att träffa andra jämnåriga lag i hejarklacken också! Gärna mer av detta :)

Målvaktsträning!
2021-11-15 19:25

I helgen fick två av tjejerna i F09/10 chansen till lite extra målvaktscoaching. Mycket uppskattat och väldigt lärorikt. Fint samarbete inom klubben tycker vi!!

Första målvaktsträningen
2020-06-01 18:58
Olivia och Nora i F09/10 sprillans nya målvaktsutrustningar
Inför söndagens träning hade klubben införskaffat ny målvaktsutrustning till våra yngsta spelare. Först ut att prova var Olivia och Nora - och som de gjorde det! De var helt fantastiska i burarna och motade nästan alla bollar. Under nästa säsong kommer F 09/10 att spela med målvakt och medelstora målburar - och alla aktiva kommer att få prova på den hedervärda uppgiften att vakta målet. F11/12 spelar ytterligare en säsong med små mål och ingen målvakt.