Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Bjärreds Innebandyklubb
vs
Poolspel Flickor B
Bjärreds InnebandyklubbvsPoolspel Flickor B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 januari, 08:00
Plats:Bjärehovhallen
Samling:07:30, Bjärehovshallen
Aktivitetsinfo: Dax för första poolspelsomgången för 2020 som sker på hemmaplan.

Stationen 2.0 har nattidrottsaktivitet i hallen på lördag kväll så tyvärr kan vi inte bygga sarg mm dagen innan, utan får göra det på morgonen. Det får därför bli en tidiga samling redan kl 7:30 för att bygga sarg mm.
 
Våra matcher:
08:30 IBK Lund F08/09-2
10:00 IBK Landskrona F07
12:15 Örkelljunga IF F07-10

Vi är färdigspelade till ca 12:45.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt något bra mellanmål att fylla på energin med mellan matcherna.

Vi behöver hjälp med att bemanna sekretariatet under dagen, ffa under våra egna matcher (Johan eller Per kan sitta då vi inte spelar). De som kan hjälpa till med sekretariatet kan skriva en kommentar när man kan så gör vi ett litet schema sedan.
Lyckat poolspel avslutade en intensiv innebandyhelg
2020-01-19 15:25
Poolspel hemma på "Hovet" där vi inkasserade tre vinster mot Lund, Landskrona och Örkelljunga. Vilket bra lag vi utvecklats till!
Fin avslutning på denna intensiva innebandyhelg. Samling tidigt på morgonen för att arrangera poolspel på hemmaplan. Första matchen stod mot Lund och vi vann med 3-0. Andra matchen spelade vi mot ett tufft spelande Landskrona. Vi stod upp bra, visade att schysst spel lönar sig och vann med 4-0. Kul också att Elsa som stod i mål de två första matcherna fick hålla nollan. Sista matchen mötte vi Örkelljunga. Som vanligt blev det en liten dipp i formen. Kanske smög det sig in en smula överskattning i huvudena? Det var jämnt i målprotokollet in i det sista men till sist kunde Elin trycka in ett efterlängtat mål på en sargretur och vi vann med 3-2. Nu får vi vila från matchspel ett par veckor innan det är dags igen i februari.

<< Tillbaka