SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

FC Helsingborg F06/07
8 - 1
Bjärreds IBK F06/08-1
FC Helsingborg F06/078 - 1Bjärreds IBK F06/08-1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 31 oktober, 11:00
Plats:Helsingborg Arena B
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:09:20, Parkeringen Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor B-serien mot FC Helsingborg.

Svara på kallelsen snarast så att vi kan kalla in fler spelsugna om någon inte kan.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 9:20.

Spelplats: Helsingborg Arena, Mellersta Stenbocksgatan 14, Helsingborg.
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 11:00 och tar ca en timme.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Trupp:Amanda Kempe
Elin Sätmark
Elise Kamph
Ellen Von Platen
Josefine Sätmark
Linn Wikkelsö
Louise Lindoff
Olivia Nordgren
Rut Ylipää Abrahamsson
Victoria Lindoff
FCH på bortaplan
2021-10-31 22:08

Med en starkt decimerad trupp tog vi oss an serieledarna i Flickor B, FC Helsingborg. Tufft läge men tjejerna kämpade hårt hela vägen och gjorde en grym insats.

På grund av höstlov och förkylningar var vi bara 9 st i truppen i bortamötet mot FCH. FCH verkade inte ha samma problem för de hade fullt lag med tre kejdor och två målvakter i truppen. FCH har i år slagits ihop med sitt äldra lag och spelar även i Flickor A. För att spara på energi satsade vi på ett lågt tajt försvar. Vi kämpade på och ofta kunde vi försvara oss bra, men FCH är duktiga och skapade en del lägen samtidigt som de var duktiga på att utnttja de få misstag vi ändå gjorde. Trots grymt försvar och att Rut gjorde en jättebra match i målet rann det därför iväg. I början av andra perioden kom vi igång riktigt bra, pressade FCH och hade flera klara målchanser. Tyvärr har vi förtvivlat svårt att förvalta lägena. TIll slut fick vi ändå ett tröstmål när Amanda pressade FCHs back, snodde bollen bakom deras mål och spelade fram till Elin som kunde sätta en kasse. Sista perioden började orken tryta och vi fick mest försvara oss. Ändå blev det bara två mål för FCH och slutresultatet skrevs till 8-1.  

 

Inte mycket att säga om. FCH var det klart bättre laget, men vi känner nog att om vi kan bli lite bättre i sista tredjedelen av planen så  ska vi kunna ge dem en rejäl match i returen hemma på "Hovet". Vi får också nämna domarna som var riktigt bra. Riktigt kul med domaren Robban som hela tiden kommunicerade, var tydlig och höll en jämn, bra nivå matchen igenom. Nu tar vi upphåll för höstlov och laddar om för kommande matcher.


<< Tillbaka