SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Bjärreds Innebandyklubb
vs
Poolspel Flickor B
Bjärreds InnebandyklubbvsPoolspel Flickor B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 oktober, 14:00
Plats:Bjärehovhallen
Samling:13:45, Bjärehovshallen
Aktivitetsinfo: Säsongspremiär i Poolspel flickor B.

Våra matcher:
14:30 Hofterrups IBF F07-08
16:00 IBK Lund F07/08 DS
18:15 IBK Lund F08/09-1

Vi är färdigspelade till ca 18:45.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt något bra mellanmål att fylla på energin med under eftermiddagen.

Vi behöver bemanna sekretariatet under dagen, ffa innan och under våra egna matcher (Johan och Per kan sitta då vi inte spelar). De som kan hjälpa till med sekretariatet kan skriva en kommentar så kan vi göra ett litet schema sedan.
Premiär i poolspelet
2019-10-20 21:39
Tjejerna taggar till inför sista matchen
I helgen hade vi premiär i poolspelet och det på hemmaplan i Bjärehovshallen där vi mötte Hofterup och 2 x Lund.
Idag söndag hade vi premiär i poolspelet för flickor B, Blå nivå. Trots att vi spelade poolspel ända fram till Göteborg Cup förra året så har många som var med då glömt det, för nu tyckte många att det var en väldigt liten plan och små mål. Men, man ska inte underskatta den träning det ger att spela i poolspelet. Det blir tätare spel med mycket 1-mot-1, man måste röra sig mer, passa säkrare och snabbare och skjuta med mer precision för att göra mål. Det ger också en bra möjlighet för nya lagmedlemmar att komma in i matchspel med regler, byten, domare och allt annat runt omkring. Vi mötte Hofterup och två olika lag från IBK Lund. Det blev tre ganska jämna och målsnåla matcher där vi ändå kunde avgå med segrar i alla tre matcherna med ett eller två måls marginal. Som vanligt gjorde alla en fin kämpainsatsen och peppade varandra. Lite extra kul att se våra "nyförvärv" Matilda och Freja som gjorde debut och riktigt bra insatser.

Tack till alla föräldrar som kom ner och hejade på laget och hjälpte till i sekretariat och med sargbygge/-rivning. Nu tar vi ett par veckors paus med matchspelandet över höstlovet till den 10 november.

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner