SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Malmö FBC F06-08
6 - 4
Bjärreds IBK F06/08-2
Malmö FBC F06-086 - 4Bjärreds IBK F06/08-2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 oktober, 13:30
Plats:Toftanäs Sporthall
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:12:00, Parkeringen vid Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor C-serien mot Malmö FBC.

Svara på kallelsen snarast så att vi kan kalla in fler spelsugna om någon inte kan.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 12:00.

Spelplats: Toftanäs Sporthall
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 13:30 och tar ca en timme.

Vi försöker samåka. Skriv en kommentar om ni kan/tänkt köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Malmö FBC borta
2021-10-16 23:53

Premiären i Flickor C-serien. Med många borta eller sjuka blev vi lite för "tunna" för att kunna matcha Malmö. Samtidigt var det första matchen och lite premiärnerver. Trots 4 gjorda mål och en grym insats i målet av Elise blev det förlust med 6-4.

Seriepreiär i Flickor C mot Malmö FBC i deras splitternya hall i Toftanäs. Men något måste ha gått fel när de designade belysningen för det var lite skumt ljus i hallen. Nåväl det är lika för bägge lagen och det var inget som störde oss. Det blev en ganska jämn match där lagen följdes åt. Elise stod sin första träningsmatch och gjorde en grym insats som helt klart bidrog till att det blev så jämnt. Tyvärr fick Malmö ett par otagabara lägen och kunde skaffa sig en tvåmålsledning inför sista perioden. Det lyckades vi inte hämta ikapp och till slut blev det en förlust med 6-4. Lite surt för mot detta laget borde vi kunna vinna om vi kommer upp i den nivå vi kan spela innebandy på.


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner