SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Lönsboda IBK F06-09
4 - 2
Bjärreds IBK F06/08-1
Lönsboda IBK F06-094 - 2Bjärreds IBK F06/08-1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 22 januari, 12:00
Plats:Lönsboda Sporthall
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:09:00, Parkeringen vid Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor B-serien mot Lönsboda.

Svara på kallelsen snarast så att vi kan kalla in fler spelsugna om någon inte kan.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 9:00.

Spelplats: Lönsboda Sporthall
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta även med ett mellanmål som du kan äta på vägen upp och ladda med extra energi innan match.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 12:00 och tar ca en timme.
På vägen hem tänkte vi stanna och äta något, så gissningsvis är vi hemma framåt 16-16:30 beroende på omständigheterna.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Lönsboda borta
2022-01-23 22:36

Vi går mot ljusare tider och serien vänder. Första returmatchen blev mot Lönsboda. Denna gången bjöd vi på bättre motstånd och det blev en jämn match som trots att vi spelade bra slutade med en förlust med 4-2.

Denna kyliga, soliga lördagsmorgon satte vi oss i bilarna och körde den långa vägen diagonalt över Skåne till Lönsboda. Väl på plats öppnade vi riktigt bra och tog tag i spelet direkt. Första perioden hade vi bra spel och mycket bollinnehav, men tyvärr lite svårt i de sista momenten för att kunna skapa riktigt vassa lägen. Lönsboda försvarade bra och satsade som vanligt på kontringar. Med hög press kunde vi stoppa det mesta, men de har ett par spelare som är sylvassa så fort de får chansen och tyvärr fick de chansen några gånger för mycket och efter första perioden stod det 3-0.

 

I andra perioden fortsatt vi med bra spel och lyckades även hålla bättre ordning på deras målgörande spelare. Endast ett mål släppte vi till, men tyvärr hade vi fortfarande svårt att producera framåt. Starkt ändå med tanke på att vi åkte på ett par skador som gjorde att vi tillfälligt fick möblera om.

 

I tredje lyckades vi växla upp tempot ett snäpp och även hitta nätmaskorna. Amanda tryckte in 4-1 reduceringen redan efter 9 sekunder. Vi fortsatte att mata på och fick ett lite märkligt powerplay då en av motståndarna av nån anledning sparkade undan en tappad klubba helt utanför spel. Vi tackade för bjudningen och spelade ett riktigt bra powerplay som resulterade i ett mål där Olivia nådde in med en boll till Ellen Löfgren i slottet och sen petade Victoria in returen. Nu darrade Lönsboda, så vi fortsatte ösa på och skapade några vassa lägen, men tyvärr hade vi inte riktig flytet med oss. Förlust med 4-2 och inga poäng, men vi tar med oss bra spel, bra powerplay samt tempot och energin från 3:e perioden som vi vann med 2-0.


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner