SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Bjärreds IBK F06/08-1
4 - 3
Gantofta IBK F06
Bjärreds IBK F06/08-14 - 3Gantofta IBK F06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 januari, 14:15
Plats:Bjärehovhallen
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:13:15, Bjärehovshallen
Aktivitetsinfo: Hemmamatch i Flickor B-serien mot Gantofta.

Svara på kallelsen snarast så att vi kan kalla in fler spelsugna om någon inte kan.

Samling: Bjärehovshallen kl 13:15.
Sekretariat enligt schemat: Ellen H + Victoria

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår hemma.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska.

Matchen startar kl 14:15 och tar ca en timme.
Trupp:Amanda Kempe
Elin Sätmark
Ellen Hedin
Ellen Löfgren
Ellen Von Platen
Josefine Sätmark
Linn Wikkelsö
Linna Ekblad
Lisen Olander
Olivia Nordgren
Victoria Lindoff
Gantofta hemma
2022-01-30 17:59

Returmötet hemma mot Gantofta ägde rum strax innan stormen Malik drog in över Skåne. Som en uppvärmning redde vi ut en smärre storm inne i hallen och knep till slut en uddamålsseger med 4-3.

Gantofta vann vi mot med 3-2 i bortamötet, så vi var inställda på en jämn kamp. Vi öppnade i bra tempo och spelade riktgt bra i första perioden. Vi hade det mesta av spelet och gav inte mycket till Gantofta, så det såg stabilt ut både i anfall och försvar. Tyvärr resulterade det inte i några mål, men vi kände ändå att om vi bara fortsatte så skulle målen komma. Vi öppnade andra perioden med samma fina spel och mycket riktigt kom också målen då vi i ganska rask takt hängde in tre rikigt fina mål. Vi spelade grymt bra framåt och fick även i denna matchen med hela laget. Backarna kom upp på en del offensiva räder. Det fanns bud på fler mål, men endera räddade deras målvakt eller så tog skotten i stolparna eller smet utanför. Rikigt kul att se. Tyvärr fick Gantofta två mål på ett par tilltrasslade situationer, varav ett på straff, och vi hade 3-2 inför sista. 

 

I början av 3:e kvitterade Gantofta, men vi hängde inte med  huvudena för det utan fortsatte med fint anfallsspel och i mitten av perioden tog vi åter ledningen. Tyvärr spelade vi inte riktigt lika bra på egen planhalva. Det blev lite ängsligt och rörigt ibland och vi satte oss i pressade situationer i onödan. Här kan vi bli bättre på att hjälpa varandra att hitta enkla lösningar för att vända spelet. Gantofta jagade kvittering och det blev lite väl stressigt. Vi tog en time-out för att försöka lugna ner det hela lite. Det hjälpte lite så vi kunde freda målet. Återigen en uddamålsseger, denna gången med 4-3. Ruggigt spännande men inte bra för tränarnas nerver... :-). 


<< Tillbaka