Aktivitetsinfo: Hemmamatch i Flickor B-serien mot Gantofta.

Svara på kallelsen snarast så att vi kan kalla in fler spelsugna om någon inte kan.

Sekretariat enligt schemat: Ellen H + Victoria

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska.

Matchen startar kl 14:15 och tar ca en timme.
Gantofta hemma
2022-01-30 17:59

Returmötet hemma mot Gantofta ägde rum strax innan stormen Malik drog in över Skåne. Som en uppvärmning redde vi ut en smärre storm inne i hallen och knep till slut en uddamålsseger med 4-3.

Gantofta vann vi mot med 3-2 i bortamötet, så vi var inställda på en jämn kamp. Vi öppnade i bra tempo och spelade riktgt bra i första perioden. Vi hade det mesta av spelet och gav inte mycket till Gantofta, så det såg stabilt ut både i anfall och försvar. Tyvärr resulterade det inte i några mål, men vi kände ändå att om vi bara fortsatte så skulle målen komma. Vi öppnade andra perioden med samma fina spel och mycket riktigt kom också målen då vi i ganska rask takt hängde in tre rikigt fina mål. Vi spelade grymt bra framåt och fick även i denna matchen med hela laget. Backarna kom upp på en del offensiva räder. Det fanns bud på fler mål, men endera räddade deras målvakt eller så tog skotten i stolparna eller smet utanför. Rikigt kul att se. Tyvärr fick Gantofta två mål på ett par tilltrasslade situationer, varav ett på straff, och vi hade 3-2 inför sista.

I början av 3:e kvitterade Gantofta, men vi hängde inte med  huvudena för det utan fortsatte med fint anfallsspel och i mitten av perioden tog vi åter ledningen. Tyvärr spelade vi inte riktigt lika bra på egen planhalva. Det blev lite ängsligt och rörigt ibland och vi satte oss i pressade situationer i onödan. Här kan vi bli bättre på att hjälpa varandra att hitta enkla lösningar för att vända spelet. Gantofta jagade kvittering och det blev lite väl stressigt. Vi tog en time-out för att försöka lugna ner det hela lite. Det hjälpte lite så vi kunde freda målet. Återigen en uddamålsseger, denna gången med 4-3. Ruggigt spännande men inte bra för tränarnas nerver... :-).