SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Bjärreds IBK F06/08-2
11 - 4
Malmö FBC F06-08
Bjärreds IBK F06/08-211 - 4Malmö FBC F06-08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 23 januari, 14:00
Plats:Bjärehovhallen
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:13:00, Bjärehovshallen
Aktivitetsinfo: Hemmamatch i Flickor C-serien mot Malmö FBC.

Svara på kallelsen snarast så att vi kan kalla in fler spelsugna om någon inte kan.

Samling: Bjärehovshallen kl 13:00.

Sekretariat: Lisen + Ellen vP

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 14:00 och tar ca en timme.
Malmö FBC hemma
2022-01-23 23:31

Första returmötet i C-serien där vi skulle ta revanch på Malmö FBC för förlusten i bortamötet. Vi trampade gasen i botten direkt och öste sedan på ända till slutsignalen och fick en rejäl revanch med en vinst med 11-4.

Innan matchen pratade vi om att hålla högsta temp redan från början och att ta många och snabba avlsut på mål. Tjejerna gjorde precis det och matchen blev en riktigt målfest. Vi öppnade målskyttet redan efter 13 sekunder och sedan bara fortsatte det. Ovanpå det spelade vi riktigt fint spel också. Bra försvarsspel där alla hjälptes åt, höll sina markeringar och när det kom avslut kunde Lisen oftast hantera det. I anfallet fick vi med backarna mycket vilket resulterade i flera avslut från backposition varav ett blev mål.

 

Om man ska hitta några förbättringar ändå så är det väl att vi ibland har en tendes att spela lite för "smått" i mitten. Det blir stundtals lite "duttande" och "grötigt i mitten vilket gör att vi fastnar och rikerar att åka på spelvändningar. Med det sagt så visade vi prov på bra djupledsspel också. Kolla tex 4-0 målet där Ellen H slår en djupledspass till Elin S som gör mål på ett direktskott. Sååå snyggt! Vi gjorde ju många mål och flera stycken var riktigt snygga. Gå in i Innebandyappen och kolla på highlights från matchen för att se resten!

 

Sammanfattningsvis; bra match där vi hade många avslut och nästa alla satt på mål kombinerat med bra passningsspel där vi fick med hela laget i anfallen samtidigt som vi också försvarade oss på ett bra sätt. Sist men inte minst högt tempo från början till slut.

 

 


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner