SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Gårdarike IBK F07/08
3 - 3
Bjärreds IBK F06/08-2
Gårdarike IBK F07/083 - 3Bjärreds IBK F06/08-2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 16 februari, 18:30
Plats:Herrestorpshallen
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:16:50, Parkeringen vid Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor C-serien mot Gårdarike.

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 16:50.

Spelplats:Herrestorpshallen, Vattentornsgatan 10, Vellinge.
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 18:30 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred ca 20:30.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Gårdarike borta
2022-02-16 21:54

Sista matachen innan sportlovet och bortamöte mot Gårdarike, som vi vann lite oväntat enkelt mot på hemmaplan. Bortamötet blev betydligt jobbigare och det blev "bara" en poäng på kontot efter 3-3.

Precis som matchen mot Häljarp så var det "något" som inte stämde idag heller. Gårdarike fick ett tidigt mål efter en olycklig sargstuds och gör sedan ytterligare två enkla mål där Lisen (som spelar jättebra som vanligt) är chanslös i målet. Känns som att det tidiga ledningmålet gjorde oss osäkra och ängliga. Spelet låste sig och det blev mycket "kasta iväg bollen och jaga". Vartefter matchen gick kämpade vi oss upp och spelet blev något bättre och tjejerna visade prov på riktigt fint spel när vi fick till det. Vi hade det mesta av bollinnehavet och sköt massor av skott men hade sjukt svårt att få in bollen i mål. Deras målvakt spelade bra och räddade mycket och resten gick i stolparna, ribban eller över. Som lök på laxen fick vi desutom två mål bortdömda. Frustrerande såklart men starkt ändå att tugga på och fortsätta försöka hela matchen och hämta upp underläge trots att det är motigt. Gott också att höra positivt snack på bänken där alla peppar och försöker få igång varandra. Kul också att Annabell fick göra sitt första seriemål för laget. Nu går vi på sportlov och får ett uppehåll från allt matchande innan det är dax för slutspurten av serien.


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner