SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

FBC Engelholm F06/07
8 - 4
Bjärreds IBK F06/08-1
FBC Engelholm F06/078 - 4Bjärreds IBK F06/08-1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 28 februari, 19:30
Plats:Ängelholms Idrottshall
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:17:30, Parkeringen vid Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor A-serien mot Engelholm.

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 17:30.

Spelplats: Ängelholms Idrottshall, Idrottsgatan 2A, Ängelholm.
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 19:30 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred vid 22-tiden.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Trupp:Amanda Kempe
Elin Högberg
Elin Sätmark
Ellen Hedin
Ellen Löfgren
Ellen Von Platen
Josefine Sätmark
Linn Wikkelsö
Linna Ekblad
Linnea Liljedahl
Lisen Olander
Olivia Nordgren
Sophia Liljekvist
Sista seriematchen mot FBC Engelholm
2023-02-28 23:03

Första matchen efter sportlovsuppehållet blev svårast tänkbara i och med sista matchen mot FBC Engelholm i A-serien. Vi var lite för ringrostiga efter sportlovet och trots en bra kämpainsats blev det förlust med 8-4.

Serieledande Engelholm är obesegrade i serien och har bara en oavgjord på 14 matcher. De spelar fin innebandy med ett snabbt och rörligt spel blandat med flera individuellt duktiga spelare. Vi började därför med en lite defensivare taktik än vanligt för att försöka täppa till ytor och passningsvägar, vilket fungerade hyfsat bra i första perioden när vi höll skärpan uppe. Tyvärr gick det lite upp och ner och vid några tillfällen slarvade vi vilket gjorde att de fick 4 enkla mål. Men vi kunde också göra mål och var ganska effektiva på de lägen vi fick vilket resulterade i 3 mål för oss, så efter första perioden hade vi bra häng även om Engelholm hade ledningen och visst övertag.

 

I andra perioden fortsatte vi ungefär som första. Engelholm gjorde två mål och vi skapade flera bra lägen, men tyvärr var vi inte riktigt lika effektiva och fick inte in bollen, så 6-3 efter andra. Direkt i tredje perioden fick vi till ett riktigt bra anfall och reducerade. Tyvärr replikerade Engelholm ganska snabbt därpå och gjorde ytterligare ett mål en stund senare. Vi gav inte upp utan kämpade på resten av matchen, men vi hade inte flytet vi hade behövt för att kunna utmana Engelholm. Vi hade ett par riktigt bra lägen i slottet och skott på insidan av kryssribban, men bollen ville inte in och matchen slutar rättvist 8-4.

 

Sammanfattningsvis en fullt godkänd insats men vi saknar lite skärpa och det där ”lilla extra” för att kunna hota Engelholm på riktigt. När vi får till spelet blir det stundtals riktigt bra och vi pressar dem, men emellanåt tappar vi fokus och intensitet och det utnyttjar Engelholm effektivt. Lisen gör en grym insats i målet och räddar massor av skott och som vanligt kämpar vi ända till slutet och har riktigt bra snack och pepp på bänken.


<< Tillbaka