SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

FC Helsingborg F06/07
5 - 1
Bjärreds IBK F06/08-1
FC Helsingborg F06/075 - 1Bjärreds IBK F06/08-1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 mars, 09:00
Plats:Västergårdshallen
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:07:30, Parkeringen Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor A-serien mot FC Helsingborg.

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 7:30.

Spelplats: Västergårdshallen, Ragnvallagatan 65, Helsingborg.
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 9:00 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred ca kl 11.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Trupp:Amanda Kempe
Elin Högberg
Elin Sätmark
Ellen Hedin
Ellen Von Platen
Linn Wikkelsö
Linna Ekblad
Linnea Liljedahl
Lisen Olander
Olivia Nordgren
Sophia Liljekvist
Sista seriematchen mot FC Helsingborg
2023-03-12 19:15

En tidig söndagsmorgon var det dax för sista mötet i A-serien mot FC Helsingborg. Vi gör en bra match men vi har inte flytet med oss i avsluten och därför blev det en klar förlust med 1-5.

Planen den här söndagsmorgonen vara att visa att vinsten i USM inte var någon engångshändelse. Det blev också en mycket jämn match och det står 1-1 efter två perioder. I tredje får FCH ett par slumpchanser plus att de gör ett par fina spelmål. Lisen gör en kanonmatch i målet och räddar ett par givna mål, men vad hjälper det när det är omöjligt för oss att få in bollen. Vi har flera bra chanser men det är stolpe ut och flera bra räddningar av deras målvakt som stoppar oss från att göra mål. Vi har t.ex. en sekvens där vi anfaller och ett skott går i stolpen, studsar på målvakten och går stolpe ut. FCH vänder spelet och i det påföljande anfallet går ett skott i stolpen, studsar på Lisens rygg och in i mål... Försvarsmässigt spelar vi ändå riktigt bra idag och framför allt kliver vi in fysiskt och spelar tufft, utan att vi för den skull spela fult. Slutresultatet blir övertygande 5-1 till FCH, men det speglar inte alls matchbilden. Vi får ta med det positiva i att hänger med spelmässigt och skapar bra med chanser, samtidigt som det är lite frustrerande att vi inte kan få utdelning för vårt spel. Det är bara att jobba på och bli vassare i avsluten så kommer målen också.


<< Tillbaka