SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Gantofta IBK F06
3 - 2
Bjärreds IBK F06/08-2
Gantofta IBK F063 - 2Bjärreds IBK F06/08-2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 oktober, 13:15
Plats:Gantoftahallen
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:11:40, Parkeringen Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor B-serien mot Gantofta.

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 11:40

Spelplats: Gantoftahallen, Östra Läraregatan 3, 253 73 Gantofta. Parkering på Kardemummagatan då det finns begränsat med platser utanför hallen.
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 13:15 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred ca 15:15.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Trupp:Amanda Kempe
Anna Jensen Brasch
Elin Högberg
Elin Sätmark
Elise Kamph
Ellen Hedin
Ellen Löfgren
Ellen Von Platen
Freja Tufvesson
Josefine Sätmark
Olivia Nordgren
Gantofta borta
2022-10-16 22:27

Andra omgången i Flickor B mötte vi Gantofta. Efter en välsplad och dramatisk avslutning drog vi kortaste strået denna gång och det blev förlust med uddamålet, 3-2.

Gantofta spelade vi mot förra året i Flickor B då vi vann två jämna matcher. Senast vi mötte dem var i Varberg då de slog ut oss ur turneringen efter en tät match, så vi förväntade oss tufft motstånd men sökte också revansch. 

Vi spelade bra och hade det mesta av bollinnehavet, men Gantofta fick in ett par slumpmål när vi inte fick undan bollen framför eget mål. Vi fick in ett mål genom Amanda, så det stod 2-1 i paus. 

I andra gjorde Gantofta ett snabbt mål i inledningen. Vi hade fortsatt det mesta av spelet medan Gantofta mest kom på spelvändningar. I tredje ökade vi trycket ytterligare. Gantofta åkte på en utvisning och vi spelade ett riktigt bra powerplay, men tyvärr gav det inte utdelning. Till slut fick vi in en reducering när Olivia slog till på ett direktskott på en långpass från Ellen vP. Tyvärr drabbades vi av en del skador när Elise fick knäproblem och Amanda stukade foten illa så vi fick spela med bara 8 utespelare.  Sista minuterna hade vi ändå riktigt bra tryck och i sista sekunden dansade bollen på mållinjen, men tyvärr hade vi inte marginalerna med oss och det blev en uddamålsförlust med 3-2. Sett till spel och bollinnehav tycker vi nog att vi borde fått minst oavgjort, men vi är alldeles för ineffektiva i sista tredjedelen av banan och vi gör inte tillräckligt många mål för att få resultaten med oss. Vi får ta vara på det fina spelet och slipa på avsluten så blir vi sylvassa i returen. 


<< Tillbaka