SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Åstorp/Kvidinge IBS F07/08
0 - 8
Bjärreds IBK F06/08-2
Åstorp/Kvidinge IBS F07/080 - 8Bjärreds IBK F06/08-2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 november, 10:00
Plats:Tingdalshallen
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:08:10, Parkeringen Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor B-serien mot Åstorp.

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 8:10

Spelplats: Tingdashallen Åstorp (enligt besked från Åstorp. Står Arena Åstorp i systemet fortfarande.)
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 10:00 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred ca kl 12:30.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Åstorp borta
2022-11-06 15:15

Denna stålgrå novembersöndag i slutet på höstlovet åkte vi till Åstorp för match mot Åstorp/Kvidinge i Flickor B. Trots en starkt decimerad trupp gjorde vi en grym insats. Det blev lite av en ”islossning” och en klar vinst med 8-0.

Efter ett litet spel- och träningsuppehåll till följd av höstlovet var det dags för Åstorp F07/08 på bortaplan. Vi har mött dem tidigare säsonger och alltid lyckats vinna. Tidig morgon och bara 9 spelare i dagens laguppställning pga resor, skador och sjukdomar gjorde att det fanns lite frågetecken för hur det skulle gå idag. Vi började bra och fick ett tidigt ledningsmål när Linn öppnade målskyttet med ett skott där vi hade trafik framför mål och bollen studsade vår väg. Det var som att det satte tonen för matchen för sedan fortsatte det så resten av matchen också i princip. Innan paus fick vi in ytterligare ett mål genom Linnea.

 

I andra lossnade det ordentligt och vi satte dit ytterligare 4 riktigt snygga mål: vP på ett fint instick av Elin S, Linnea på en välplacerad boll i bortre ”gubbhörnet” och två påpassliga returer av Linn. I mitten av perioden trampade Rut snett och kunde inte fortsätta, så halva matchen fick vi dessutom spela med bara sju utespelare och det gjorde vi grymt bra. Vi lyckades riktigt bra med att rulla boll och hålla den inom laget långa stunder. 0-6 inför tredje gjorde att det kändes ganska klart, men det kan säga snabbt i innebandy så det gällde att hålla fokus hela vägen. Det gjorde vi galant och dessutom satte vi ytterligare två mål genom Linn, som var riktigt målfarlig idag. Som kronan på verket lyckades vi dessutom hålla tätt bakåt och Anna fick hålla nollan. Åstorp var inte alls ofarliga och hade flera chanser. Flera lösa bollar framför mål, skott och ovanpå det några frilägen, men Anna var grym i målet och vi spelade bra försvar och hade dessutom marginalerna på vår sida när det behövdes.

 

Sammanfattningsvis en riktigt bra match. Kul att vi trots få spelare lyckas föra matchen och spela vårt spel. Åstorp fick inte riktigt upp sitt tempo och hade mest några spelare som kom på individuella kontringar. Bra försvarsspel och grymt målvaktsspel av Anna gör att vi dessutom håller nollan. Vi lyckas även stundtals spela riktigt snyggt possessionspel och ”vila” med boll. Det ska vi fortsätta att utveckla så att vi kan göra det även mot bättre motstånd. Nu laddar vi om till nästa helg när förhoppningsvis flera i laget kan vara med i mötena mot Stanstad och Båstad på fredag kväll respektive lördag eftermiddag.

 

Åstorps Bebben Lindberg var som vanligt på plats och filmade och la upp sitt 976:e klipp på Åstorps Youtube-kanal med en sammanfattning av matchen. Ni hittar det här.


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner