SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Lönsboda IBK F06-10
8 - 3
Bjärreds IBK F06/08-2
Lönsboda IBK F06-108 - 3Bjärreds IBK F06/08-2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 december, 14:00
Plats:Lönsboda Sporthall
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:11:10, Parkeringen Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor B-serien mot Lönsboda IBK.

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 11:10.

Spelplats: Lönsboda Sporthall, Tosthultsvägen 19, 280 70 Lönsboda.
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår hemma.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Det är en resa på ca 1:45 enkel väg till Lönsboda så se till att ta med något ätbart för att ladda med energi innan matchen.

Matchen startar kl 14:00 och tar ca en timme.  Vi planerar stanna och käka på vägen hem. Räkna med att vi är tillbaka nån gång runt 18-18:30.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Lönsboda borta
2022-12-06 14:34

Andra söndagen i advent satte vi oss i bilarna för årets ”norrlandsturné” till Lösboda. Med endast 9 spelare i dagens trupp blev det lite för jobbigt och det blev förlust med 8-3.

Så var det dags för Lönsboda, ett lag vi spelade mot i Flickor B förra säsongen men då en något äldre version. Nu har de äldsta slutat och yngre förmågar har anslutit. Pga av skador, sjukdomar och massa annan frånvaro hade vi bara 9 st spelare kvar i laget. Planen vara att köra med lågt försvar, men det sprack direkt. Vanans makt är stor och vi pressade ganska högt ändå, vilket fungerade ganska bra men blir jobbigt i längden. Det blev ändå 3 mål bakåt men ett snyggt framåt när Linn vispade upp bollen i nättaket från vänsterkanten.

 

Inför andra bestämde vi oss för att verkligen spela lågt försvar och det fungerade riktigt bra. Bara 1 mål bakåt i andra perioden tack var hårt jobb och bra spel i mål av Lisen. Vi ligger efter men det känns ändå som att om vi skulle få till bra spel och ha lite medflyt skulle det kunna bli jämnt i målprotokollet. I tredje får vi en bra start när Josse gör en soloraid och får driva upp centralt i planen hela vägen från vårt mål och en bit in på offensiv planhalva och kan skjuta in reduceringen till 4-2. Vi har kontakt, men Lönsboda utökar till 5-3. Strax reducerar vi igen när vP får trycka in den, men när sedan Lönsboda återigen replikerar och gör 6-3 går luften ut lite grann. Att bara ha tre avbytare tar ut sin rätt och vi orkar inte hänga med i försvaret och samtidigt anfalla. Det blir ett par mål till bakåt. Med ett mer ordinarie lag och fler avbytare hade det såklart blivit en annan match, men en stor eloge ändå till alla som kämpar och gör sitt bästa. Som vanligt är det ändå go’ stämning i bilen på väg hem. Vi laddar om och hoppas vi kan ta revansch på hemmaplan istället med ett mer ordinarie lag.


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner