SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

IBK Lund F2007-2009
0 - 4
Bjärreds IBK F07/Lomma FBC F08
IBK Lund F2007-20090 - 4Bjärreds IBK F07/Lomma FBC F08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 oktober, 11:30
Plats:Lerbäckshallen A
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:10:00, Coop Bjärred / 10:20, Lerbäckshallen
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch mot IBK Lund.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 10:00 eller vid Lerbäckshallen ca kl 10:20.

Spelplats: Lerbäckshallen, Öresundsvägen 2, 227 64 Lund
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder (tröja, shorts, strumpor), skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 11:30 och tar ca en timme.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
IBK Lund borta
2023-10-29 23:14

Helgen innan höstlovet. Många borta, men vi lyckades ändå skrapa ihop 10 utespelare och en målvakt. Vi gör en stark insats där vi har övertaget matchen igenom men svårt att göra mål och inte förrän andra halvan av sista perioden går proppen ur och vi vinner med 0-4.

Helgen innan höstlovet och vi har halva laget borta. Som tur är får vi ändå ihop 10 pigga spelare. Första perioden är ganska jämn. Vi åker på en lite onödig utvisning pga avstånd men det reder vi ut utan några större problem. Inga mål, men vi har ett visst övertag och leder knappt på "poäng". Andra ökar vi trycket ytterligare och äger matchen, men fortfarande inga mål. Lund har bara något enstaka skott på mål men vi sätter inte våra chanser. Det känns lite farligt när man har trycket och inte lyckas göra mål. Det är så lätt att man åker på ett baklängesmål och att spelet rasar. Vi fortsätter dock ösa på framåt och till slut, efter halva tredje perioden blir det utdelning och vi spräcker nollan. Strax därefter får vi ett PP som vi gör riktigt bra och gör mål på. Nu är det "proppen ur" och av bara farten gör vi ytterligare två mål. Försvarsmässigt gör vi också en grym insats. Vi spelar riktgt bra fysisk (men schysst) försvar och längst bak har vi Alva som spikar igen och håller nollan! En riktigt skön vinst att ta med sig till ett välförtjänt höstlov. 


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner