SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Bjärreds IBK F07/Lomma FBC F08
5 - 1
Malmö FBC F07-08
Bjärreds IBK F07/Lomma FBC F085 - 1Malmö FBC F07-08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 november, 18:00
Plats:Bjärehovhallen
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:16:50, Bjärehovhallen
Aktivitetsinfo: Hemmamatch i Flickor A-serien mot Malmö FBC

Svara på kallelsen snarast.

Samling: Bjärehovshallen kl 16:50.
Sekretariat enligt schemat: Peo + Sara.

Ta med matchkläder (tröja, shorts, strumpor), skor, klubba, glasögon och vattenflaska.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår hemma innan samlingen.

Matchen startar kl 18:00 och tar ca en timme.
Malmö FBC hemma
2023-11-13 22:38

Första matchen efter lite uppehåll pga höstlov mötte vi Malmö FBC. Vi mötte dem i FCH Cup och sedan i en träningsmatch tidigare i höst och vann bägge mötena klart. Nu blev det aningen jämnare, men tack vare bra försvar och lite flyt ovanpå det tog vi ändå en rättvis seger med 5-1.

Malmö FBC har vi inte förlorat mot ännu i någon tävlingsmatch och denna blev inget undantag. Vi öppnar matchen riktigt bra och dominerar första perioden rätt ordentligt. Malmö kommer upp på en del avslut men vi har flera riktigt snygga anfall, skapar flera bra lägen och gör rättvist 3 mål.

 

I andra snäpper Malmö upp sitt spel lite samtidigt som vårt spel blir lite slarvigt, krångligt och rörigt emellanåt. Det är en del giftiga lägen till reducering för Malmö men vi lyckas freda målet, trots att vi även tvingas till ett BP efter att ha missat i ett byte och spelat med 6 man på plan. Det reder vi ut och lyckas även utöka ledningen till 4-0.

 

I pausen pratar vi om att det gäller att vara på tå och spela enkelt så vi inte rör till det. Tyvärr är vi inte riktigt vakna i inledningen och Malmö får in en snabb reducering nästan direkt. Lyckligtvis blir det inte fler mål. Spelet är jämnt med chanser åt bägge håll, men till slut kan vi sätta avgörande 5-1. Sista två minuterna åker Malmö även på en utvisning (som de tjänat ihop till). Vi spelar hyfsat bra i PP och skapar ett par hyfsade chanser men är inte riktigt nära att sätta dit den. Vi vinner med 5-1 tack vare att vi gör en riktigt bra 1:a period, har en något bättre defensiv och generellt en bättre och bredare trupp än Malmö. Nu har vi mött alla lag en gång och vi leder tillfälligt serien i en haltande tabell. Nu har vi ett litet uppehåll och sedan vänder serien då det åter är dags att möta Häljarp, men nu på hemmaplan.


<< Tillbaka