SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Bjärreds IBK F06-08
3 - 3
Malmö FBC F06
Bjärreds IBK F06-083 - 3Malmö FBC F06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 november, 12:00
Plats:Bjärehovshallen
Serie:Pantamera Flickor E   Tabell >>
Samling:11:15, Bjärehovshallen
Aktivitetsinfo: Femte omgången i seriespelet är en hemmamatch mot Malmö FBC.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 12 och tar ca en timme.

Vi behöver två glada personer till sekretariatet. Skriv en kommentar när du svarar på kallelsen om du kan sitta.

Det är innebandymatch innan och efter , så vi kommer inte behöva bygga/riva sarg m.m.
Oavgjort efter stark upphämtning
2019-11-24 14:52
Ännu en bra match där vi visade mental styrka och hämtade upp 1-3-underläge och fick oavgjort, 3-3, tack vare ett mycket bra försvarsspel från våra backar.
Femte omgången i serien och hemmamatch mot Malmö FBC, ett annat av topplagen i serien. Innan matchen pratade vi om att fortsätta med det fina spelet som vi hade mot Malmhaug, men försöka få mer skott på mål och se till att ha spelare inne framför mål som kan störa och peta in returer.

Vi öppnade bra, hade bra tryck på Malmös planhalva och tog rättvist ledningen med 1-0 på ett fint skott från Ellen H. Spelet jämnades ut lite men vi hade ett bra försvar med superduktiga backar som höll bra kontroll på Malmö när de kom upp. Malmö fick ett par lägen som de lyckades utnyttja effektivt och i början på andra stod det 1-3. Men, vi är laget som aldrig ger oss och som kämpar ända fram till slutsignalen. Fokus på att komma in framför mål betalade sig till slut och Ellen H kunde trycka in en lös boll. I tredje fortsatte vi kämpa och i 6:e minuten trampade Ellen v P in framför Malmös mål och kvitterade snyggt till 3-3. Efter en lite nervös avslutning blev det till slut oavgjort, vilket känns som ett rättvist resultat. Härligt att se tjejerna spela så bra. Vi har bra rörelse och fint spel framåt. Malmö hade en riktigt duktig anfallare i sin nr 12, men våra backar spelade grymt bra idag och längst bak har vi som vanligt våra superduktiga målvakter i Anna och Louise som tar det mesta som kommer igenom. 

Malmhaug förlorade igår mot Palmstaden, så nu ligger vi 3:a i en mycket jämn serie där alla 5 topplagen kan vinna mot varandra. Det ser ut att bli en fortsatt spännande, utvecklande och rolig serie.

Film från matchen som kommer publiceras senare i separat nyhet.

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner