SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

FBC Engelholm F06/07
7 - 1
Bjärreds IBK F06/08-1
FBC Engelholm F06/077 - 1Bjärreds IBK F06/08-1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 oktober, 15:30
Plats:Ängelholms Idrottshall
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:13:30, Parkeringen Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor A-serien mot Engelholm.

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 13:30.

Spelplats: Ängelholms Idrottshall, Idrottsgatan 2A, Ängelholm.
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 15:30 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred vid 18-tiden.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Trupp:Amanda Kempe
Annabell Apelgren
Elin Sätmark
Ellen Hedin
Ellen Löfgren
Ellen Von Platen
Josefine Sätmark
Linna Ekblad
Linnea Liljedahl
Lisen Olander
Olivia Nordgren
Referat: FBC Engelholm F06/07 - Bjärreds IBK F06/08-1
FBC Engelholm borta
2022-10-10 09:44

Flickor A-seriens andra omgång spelade vi mot FBC Engelholm på bortaplan. Vi fick en ordentlig lektion i hur innebandy spelas och det blev förlust med 7-1.

FBC Engenlholm mötte vi i Skånemästerskapet förra säsongen och då blev det en klar förlust. Den här gången mötte vi en något yngre version av laget med flickor födda 06-09, med tyndpunkt på 07-08. Engelholm har en stark ungdomsverksamhet, många duktiga lag och våra motståndare för dagen var inget undantag. De har snabba fötter, mycket rörelse, bra passningsspel och hårda skott. Om vi ska rå på dem måste vi spela vårt allra bästa och det lyckades vi inte med idag. Precis som förra matchen mot Åstorp började vi bra och hade 3-4 riktigt bra lägen där vi borde gjort åtminstone ett mål. Tyvärr missade vi och istället kom Engelholm igång och satte två riktiga "strutar" som Lisen i målet inte hade någon chans på. I andra perioden inleddde vi med spel 5 mot 4, med vi fick inte alls till det och det var istället Engelholm som gjorde mål. Efter den inledningen kom vi liksom "snett in" i perioden och fick inte riktigt ordning på vårt spel.

I tredje ryckte vi upp oss och spelade bättre. Vi skapade en del lägen igen men tyvärr sätter vi inte skotten på mål. Mot slutet fick vi ändå ett tröstmål när Josefin la en lyra mot mål och tack vare mycket folk framför mål är målvakten skymd och bollen går in. Ett bevis på att om vi kan sätta bollen på mål så ger det resultat.

Engelholm vinner till slut rättvist. De är helt klart det bättre laget, men vi bör kunna bjuda på bättre motstånd. Det kändes inte som vi fick till 100-procentig tänding och det blev emellanåt lite för tafatt på planen samtidigt som vi bränner alldeles för många lägen. Stor eloge ändå till våra tjejer som, som vanligt, kämpar tappert ända till slutsignalen och efteråt är det go stämning. Vi tar nya tag och kommer igen i returen på hemmaplan. Då...


<< Tillbaka