SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Malmhaug IBF F06/08
2 - 2
Bjärreds IBK F06/08-1
Malmhaug IBF F06/082 - 2Bjärreds IBK F06/08-1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 december, 12:15
Plats:Kulladals Sporthall
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:10:40, Parkeringen Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor A-serien mot Malmhaug.

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 10:40.

Spelplats: Kulladals Sporthall, Malmö
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 12:15 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred ca 14:15.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Referat: Malmhaug IBF F06/08 - Bjärreds IBK F06/08-1
Malmhaug borta
2022-12-10 17:37

Så var det dags för returmöte mot Malmhaug. Vi ägde matchen i stort sett i 45 minuter men lyckades bara göra 2 mål. Det blev oavgjort 2-2 och bara en pinne på kontot denna decemberlördag.

Malmhaug har vi vi mött några gånger och den senaste tiden har vi lyckats dra det längsta strået. Nu har vi även fått hjälp av någar tjejer från DJ18-laget och hade Isa, Rebecca och Anna med oss. Vi började bra och tog bra tag i matchen med fint spel. Efter ett tag kom Elin S på löpning, får en fin pass upp centralt på mittplanen från Linna och kan driva upp i höga slottet och dra in en stänkare på målvaktens högra sida. En stund senare fick Malmhaug straff när vi slog efter en studsande boll i vårt straffområde. Lite hårt kanske då det kändes som en 50/50-situation, men samtidigt inte så mycket att säga om. Vi måste komma ihåg att gå in med kroppen i sådana situationer istället så undviker vi helt risken för träff eller farligt frislag. Malmhug-spelaren satte straffen säkert  högt till höger om Elise. Otagbart för Elise och 1-1 på tavlan. Vi fortsatte mata på och hade flera bra chanser. Till slut fick vi utdelning när Isa vände bakom mål och satte ett mål köksvägen.

 

Andra perioden ägde vi spelet om möjligt ännu mer. Tyvärr var det istället Malmhaug som kvitterade. Vi tog ett byte när Malmhaug hade bollen och de ställde om snabbt och kom 2vs1 och satte bollen bakom en chanslös Elise till kvittering 2-2. Vi fortsatte med fint spel och radade upp chanser och lägen men hade förtvivlat svårt att näta. Tredje perioden fortsatte likadant även om vi kanske tappade trycket något. Malmhaug skapade inte mycket på egen hand. Enda gångerna det blev lite farligt var om vi själva slarvade eller missade lite på något sätt. Inga mål och matchen slutar 2-2.

 

Sammanfattningsvis gör vi spelmässigt en riktigt bra match. Vi har stundtals riktigt snyggt samspel och vi skapar en mängd bra lägen. Det är den där sista lilla extra skärpan i avsluten som fattas. Kanske kunde tändningen och intensiteten varit något snäpp högre. Kul också att vi får med oss 05-orna så vi kan samarbeta mellan lagen och lär känna varandra lite mer. Nästa år ska ju klubben starta ett damlag och då hoppas vi att det är vi tillsammans med 04/05-tjejerna som ska utgöra basen i laget. Nu laddar vi om för slutspurt innan jul. Malmö FBC på onsdag och sen dubbelmöte och revansch i Häljarps lilla ”boxningsring” nästa helg (Häljarp har en väldigt liten hall/plan). Då ska det bli åka av för de vit-blåa ;-)


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner