SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
Pojkar 10

Pojkar 2010
Kom och spela innebandy med oss!

 

Välkomna till sidan för P2010. Här kan ni läsa mer om vårt lag. Vi spelar matcher mot andra lag i Bjärehovhallen och vi tränar varje vecka i Bjärehovhallen på tisdagar klockan 16.15 och på torsdagar 16.00 i Rutsborgshallen.

 

Vi är ett härligt gäng av glada och snabba killar och vi har plats för fler så är du sugen så kom ner till hallen och prova på. Vill ni kontakta någon av våra tränare så hittar ni deras info under ”kontakt”

 

I Bjärreds IBK har vi en härlig gemenskap och det är lätt att börja, gympakläder och en enkel klubba är allt som behövs. Behöver ni låna klubba de första gångerna går det bra.

 

Kom ner till träningarna direkt eller anmäl er med ett mail till kansli.bibk@gmail.com så vet vi att ni kommer. 

 

Söndag 30 januari 2022
2022-01-31 08:42

Två matcher i Lund. Mot IBK Lund och Kävlinge. En förlorad första tekning (se bild) men endast tre insläppta mål på två matcher (ett resp. två). Starkt målvaktsspel, bra defensiv och härligt kämpande spelare. Offensivt är vi alltid farliga och kommer till många avslut. Om vi hade räknat hade vi något kommit fram till fler än tre mål framåt. 😊 Bra domare i matcherna och många frislag åt båda håll - där har vi lite att arbeta med. 

Två tuffa matcher!
2022-01-18 19:08

I söndags spelade vi två välspelade och jämna matcher mot Malmhaug respektive Stanstad. Såväl nya som mer rutinerade spelare gjorde storartade insatser. 😊

BIBK 25år!
2021-09-01 15:49

Från ordförande: "Det blir spel för alla lag, fotografering, Innebandyesset kommer etc. Mer detaljer kommer när det närmar sig. Öppet för alla, men vi sprider ut lagen över hela dagen. Principen är att yngre lag spelar tidigare på dan."

Några bilder från Nova Open!
2021-08-18 10:13

De första matcherna på över 10 månader var riktigt kul! :-)

Foto: Patrik Palm, IBK Lund

Avslutning i solen
2021-05-31 09:56
Samarbete på "militärbanan".

Med lek, tävling och korv avslutades säsongen 20/21. Ett härligt gäng killar får nu sommarlov från innebandyn! Tack för denna säsong,

 

Tränarna