SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
P 12

 

Välkomna till sidan för P12. Här kan ni läsa mer om vårt lag. Vi spelar matcher mot andra lag i Bjärehovhallen där vi också tränar på Tisdagar 17.30 -18.30 samt på Torsdagar mellan 16.00-17.30.

 

Nytt för denna säsong är vi kommer slå samman P2011 och P2012. Det innebär att vi nu kommer att träna och köra matcher som ett lag vilket kommer att erbjuda bra utmaningar på för alla, oavsett vilken nivå man befinner sig på.

 

Vi är ett härligt gäng av glada snabba killar och vi har roligt ihop. Vill ni kontakta någon av våra tränare så hittar ni deras info under ”kontakt”

 

I Bjärreds IBK har vi en härlig gemenskap och det är lätt att börja, gympakläder och en enkel klubba samt innebandyglasögon är allt som behövs. 

 

Kom ner till träningarna direkt eller anmäl er med ett mail till kansli.bibk@gmail.com så vet vi att ni kommer. 

 

 

 

 

 

 

 

Malmhaug cup P12
2023-05-04 21:50

P12 ställde upp i årets upplaga av Malmhaug Cup som ägde rum en regnig söndag i Kulladals sporthall. På schemat stod 8st matcher, någorlunda jämnt utspridda över dagen vilket skapade möjlighet att ladda om och tänka framåt flera ggr om, oavsett dagens tidigare resultat.

 

Matcherna spelades i ganska kort format, ca 13min långa, från tidig morgon till sen eftermiddag för att alla deltagande lag skulle få spela lika många matcher. Vårt lag spelade jämnt mot de flesta, faktum är att de flesta deltagande lag hade ungefär samma resultat sett över hela dagen så en bra turnering med tufft och jämnt motstånd precis som vi hoppades på.

 

I de få matcher där vi hade det lite kämpigt framåt eftermiddagen så fick vi inte riktigt till vårt passningsspel och många individuella försök till anfall skapade då oftast kontringar till våra motståndare. I de matcher där vi spelade vårt bästa spel så skickade vi runt bollen med långa snabba svepande passningar och hjälpte till i både försvar och anfall, precis som vi lär oss på träningarna.

 

Eftersom vi var ganska många spelare i laget så försökte vi se till att alla fick spela lika mycket, med snabba byten mellan kedjorna, men totalt blev det ändå ganska lite speltid på individnivå. Vi får väl se hur vi gör i framtida turneringar med just antalet deltagande spelare, så att de som är med och vill spela ännu mer också blir nöjda. Som vanligt hade vi ett stabilt målvaktsspel och en stöttande hejaklack i form av campande föräldrar som drog oss framåt när det behövdes, tack för att ni tillbringade dagen med oss.

 

Allt som allt så var det en härlig dag med mycket skratt och häng med kompisarna som alla verkade uppskatta.

 

/Ledarna P12

Påskcupen P12
2023-04-18 13:49

Totalt spelades 80 matcher under hela Påskcups-helgen varav 32 st på måndagen 10/4 då vi och P11 spelade våra matcher i gemensam regi. På grund av det höga antalet anmälda lag i vår ålderskategori så fick vi spela i både Rutsborgshallen och Bjärehovshallen.

 

Stort tack till er föräldrar som ställde upp på kort notis i både kiosk, grillstation och sekretariat.  För killarna är er insats och närvaro betydelsefull och det är ni som gör skillnaden i hela inramningen av ett sådant arrangemang. Genom avgifterna från de deltagande lagen samt försäljningen i kiosken gör klubben och Bjärreds-lagen en bra förtjänst, samtidigt som föreningen fixar lite extrajobb till alla domare och andra ungdomar som hjälper till.

De föräldrar som ställde upp denna gång kommer att hamna sist i kön när vi frågar snällt vid nästa tillfälle, vi har koll på er. 😊

 

Killarna spelade både egna matcher och tillsammans med P11, fastän matcherna var något kortare och anpassade till dagens schema så det blev ändå många spelade minuter för de som ville.

De flesta matcherna spelade vi enligt plan med undantag för de allra sista på dagen då orken och energin hade börjat tryta. Vi spelade då något trevande och med lite oflyt, bollar som studsar fel inledningsvis så är det lätt att tappa modet och då även det spelmässiga upplägget. Här är det såklart upp till oss coacher att hitta verktyg att vända matcherna, även när det går tungt och vi jobbar på det med under träningarna. Men i övriga matcher så spelade laget superbra innebandy och vi är som vanligt stolta över killarnas insats och kämpaglöd.

 

Allt som allt så var alla nöjda och killarna har genom dessa matcher blivit ännu vassare på planen och det ska vi visa redan nu på söndag 23/4 då vi är inbjudna till Malmhaug Cup i Malmö.

8st matcher spelas från tidig morgon till sena eftermiddagen vilket innebär mycket roligt häng med laget under en heldag men också ett bra tillfälle för oss att öva på att hela tiden ladda om, fokusera och se fram emot nästa match med ny energi.

 

Väl mött!

/Ledarna P12

Avslutning poolspel för P12 på hemmaplan 18/3
2023-03-19 21:54

Som avslutning för poolspels-säsongen för BIBK P12-1 var det tre matcher inplanerade i Bjärehovshallen. Ett lag lämnade dock wo men två matcher totalt mot Eslöv och Åkarp räckte bra det med.

 

Stundtals spelar vi väldigt bra med grunden i stabila målvaktsinsatser. Vi roterade laget medvetet för att prova på ovana positioner för att bygga en bättre förståelse för spelet. Det börjas synas att vårt positionsspel tar bra form, vi kämpar tillsammans och ger inte upp någonstans på planen.

Laget verkar nöjda med sin insats och vi är som vanligt stolta över deras kämpaglöd.

Tack till supporten från alla anhöriga och ett extra TACK till dem som hjälpte till med sargen samt agerade DJ-proffs i sekretariatet, det blir en mycket roligare inramning för killarna när ni är med!

Nästa datum för match är under Påskcupen, närmare bestämt annandag påsk måndagen 10/4, mer information om den dagen när det närmar sig.

 

/Ledarna P12

Poolspel för P12 i Vellinge 3/4
2023-03-04 22:01

Idag så avslutade Bjärreds P12-2 sin poolspels-säsong 22/23 med bortaspel i Herrestorpshallen mot Gårdarike P/F11-12 och Kävlinge P11/12.

 

Första matchen blev något trevande med mycket nerver, felpass och bollar som inte studsar vårt håll, men vi avslutade starkt och lyckades hålla ihop spelet i andra halvan.

 

I match nummer två så föll det mesta  på plats med en urladdning som hette duga, alltid skönt att åka hem stärkt av bra spel och glada miner.

 

Nästa datum för match är under påskcupen men först ska även Bjärreds P12-1 avsluta sin säsong på hemmaplan den 18/3. Kom gärna till Bjärehovshallen och heja på!

 

/ Ledarna P12

Poolspel för P12 i Bjärred & Lomma 28/1 - 29/1
2023-02-02 10:24

Föregående helg spelades det under lördagen matcher på hemmaplan mot Höllvikens IBF och IK Stansstad, på söndagen besöktes Slättängshallen för match mot Lomma FBC samt IBK Lund.

 

På hemmaplan bjöd vi på ett böljande spel med mycket offensiv vilja så vi släppte ibland något på defensiven och lämnade vår målvakt stundtals ensam, MEN det är kul att anfalla och det ska göras det med! 😊

Under matcherna roterar vi så att alla ska få spela ungefär lika mycket och vi märker att vi inte har några problem att utse målvakter, det är många som räcker upp handen och anmäler sig för målvaktstjänst både under träning och match och det tycker vi är kul.

Utvecklingen går ganska snabbt just nu och vi börjar kunna se vart på spelplanen som killarna tycker det är roligast att spela och det såg vi även under helgens matcher.

Allt som allt goda resultat under hela helgen, killarna var nöjda både med spelet och såklart den viktiga supporten från läktaren.

 

Under februari är det inget poolspel utan nästa datum för match är först den 4e mars för BIBK P12-2 och 18e Mars för BIBK P12-1. 

 

/ Ledarna P12

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärreds Innebandyklubb, 10/08 16:27 
Bjärreds Innebandyklubb, 10/08 16:26 
Bjärreds Innebandyklubb, 22/06 17:01 
Bjärreds Innebandyklubb, 20/03 16:16 
Bjärreds Innebandyklubb, 20/03 16:13 
Bjärreds Innebandyklubb, 31/01 17:58