SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
P 12

 

Välkomna till sidan för P12. Här kan ni läsa mer om vårt lag. Vi spelar matcher mot andra lag i Bjärehovhallen och vi tränar varje vecka i Rutsborgshallen på Torsdagar mellan 16.00-17.00 och på Lördagar i Bjärehovshallen mellan 12.00-13.30.

 

Vi är ett härligt gäng av glada snabba killar och vi har roligt ihop. Vill ni kontakta någon av våra tränare så hittar ni deras info under ”kontakt”

 

I Bjärreds IBK har vi en härlig gemenskap och det är lätt att börja, gympakläder och en enkel klubba samt innebandyglasögon är allt som behövs. 

 

Kom ner till träningarna direkt eller anmäl er med ett mail till kansli.bibk@gmail.com så vet vi att ni kommer. 

 

 

 

 

 

 

 

Avslutning poolspel för P12 på hemmaplan 18/3
2023-03-19 21:54

Som avslutning för poolspels-säsongen för BIBK P12-1 var det tre matcher inplanerade i Bjärehovshallen. Ett lag lämnade dock wo men två matcher totalt mot Eslöv och Åkarp räckte bra det med.

 

Stundtals spelar vi väldigt bra med grunden i stabila målvaktsinsatser. Vi roterade laget medvetet för att prova på ovana positioner för att bygga en bättre förståelse för spelet. Det börjas synas att vårt positionsspel tar bra form, vi kämpar tillsammans och ger inte upp någonstans på planen.

Laget verkar nöjda med sin insats och vi är som vanligt stolta över deras kämpaglöd.

Tack till supporten från alla anhöriga och ett extra TACK till dem som hjälpte till med sargen samt agerade DJ-proffs i sekretariatet, det blir en mycket roligare inramning för killarna när ni är med!

Nästa datum för match är under Påskcupen, närmare bestämt annandag påsk måndagen 10/4, mer information om den dagen när det närmar sig.

 

/Ledarna P12

Poolspel för P12 i Vellinge 3/4
2023-03-04 22:01

Idag så avslutade Bjärreds P12-2 sin poolspels-säsong 22/23 med bortaspel i Herrestorpshallen mot Gårdarike P/F11-12 och Kävlinge P11/12.

 

Första matchen blev något trevande med mycket nerver, felpass och bollar som inte studsar vårt håll, men vi avslutade starkt och lyckades hålla ihop spelet i andra halvan.

 

I match nummer två så föll det mesta  på plats med en urladdning som hette duga, alltid skönt att åka hem stärkt av bra spel och glada miner.

 

Nästa datum för match är under påskcupen men först ska även Bjärreds P12-1 avsluta sin säsong på hemmaplan den 18/3. Kom gärna till Bjärehovshallen och heja på!

 

/ Ledarna P12

Poolspel för P12 i Bjärred & Lomma 28/1 - 29/1
2023-02-02 10:24

Föregående helg spelades det under lördagen matcher på hemmaplan mot Höllvikens IBF och IK Stansstad, på söndagen besöktes Slättängshallen för match mot Lomma FBC samt IBK Lund.

 

På hemmaplan bjöd vi på ett böljande spel med mycket offensiv vilja så vi släppte ibland något på defensiven och lämnade vår målvakt stundtals ensam, MEN det är kul att anfalla och det ska göras det med! 😊

Under matcherna roterar vi så att alla ska få spela ungefär lika mycket och vi märker att vi inte har några problem att utse målvakter, det är många som räcker upp handen och anmäler sig för målvaktstjänst både under träning och match och det tycker vi är kul.

Utvecklingen går ganska snabbt just nu och vi börjar kunna se vart på spelplanen som killarna tycker det är roligast att spela och det såg vi även under helgens matcher.

Allt som allt goda resultat under hela helgen, killarna var nöjda både med spelet och såklart den viktiga supporten från läktaren.

 

Under februari är det inget poolspel utan nästa datum för match är först den 4e mars för BIBK P12-2 och 18e Mars för BIBK P12-1. 

 

/ Ledarna P12

Årets första poolspel för P12 i Skurup och Kävlinge 14/1
2023-01-14 22:39

Årets första poolspel för BIBK P12 är nu avklarat och det blev en utmaning direkt med bortamatcher i både Kävlinge och Skurup.  Bjärred P12 har ju två lag och båda lagen spelade samtidigt denna helg och pga lite bortfall fick båda lagen fick spela dubbla matcher med endast varsin avbytare, mot motståndare med minst två fulla kedjor.

 

Som lök på laxen så hade kom nästan halva styrkan direkt ifrån tuffa fotbollsmatcher med BIF, så något trötta ben redan från start men det löste de bra ändå. Lag 1 körde matcher i Kävlinge, Lag 2 i Skurup och med bra passningsspel och Bjärreds välkända kämpaglöd så åkte båda lagen hem med goda resultat och nöjda grabbar.

Tack till alla föräldrar som var på plats och hejade fram killarna!

 

Nästa helg är det inga matcher, dock träning torsdag och lördag som vanligt men kallelser kommer snart till matcher helgen 28-29 Januari.

 

/Ledarna P12

Nyårscupen för P12 i Höllviken 27/12
2022-12-28 13:20

Våra P12or tog sig ner till Nyårscupen i Hallörshallen för att matchas mot Röke, Svedala och Höllviken. Samtliga av dessa lag var P11or men pga platsbrist blev vi lottade till denna äldre grupp och antog utmaningen.

Pga sena sjukdomsbortfall så var vi något decimerade med endast 1st avbytare och efter inledningsmatchen så slog vi därför våra påsar ihop med Bjärreds P11or som också var på plats.
Att spela med och mot P11or var en nyttig erfarenhet, med något tyngre och ofta längre motståndare samt tuffare spel rent generellt så gällde det att snabbt anpassa sig.

 

Pga matcherna med P11 så blev det väldigt mycket spel, någon fick spela hela sex matcher men de flesta hann med fyra till fem denna dag, det klarade de dock av och åkte hem med glada miner.
Vi är stolta över deras insats och allmänna kampvilja och ser framåt en spännande vårtermin med dessa nya erfarenheter i bagaget.

Ett extra tack till alla föräldrar som valde att spendera hela sin dag med oss och hejade fram laget från läktaren, det gör skillnad!

Detta var den sista aktiviteten för P12 detta år men 2023 rivstartar vi med Poolspel redan den 14/1.

Tack för i år!

 

/Ledarna P12

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärreds Innebandyklubb, 20/03 16:16 
Bjärreds Innebandyklubb, 20/03 16:13 
Bjärreds Innebandyklubb, 31/01 17:58 
Bjärreds Innebandyklubb, 30/12 13:13 
Bjärreds Innebandyklubb, 15/12 15:51 
Bjärreds Innebandyklubb, 10/12 16:32